2,1K
Astazi am pentru voi inca o idee de crema aperitiv, avand ca punct de pornire aceeasi crema cu unt, din care am facut si tartinele cu ficat (v-am spus eu ca optiunile sunt nelimitate 😛 )
Ingrediente:
- o portie crema de baza pentru tartine
- 150 g sunca
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare:
Se adauga la crema de baza sunca data de 3 ori prin masina de carne (eu am „mesterit-o”, din nou, cu mixerul meu vertical).
Se amesteca totul foarte bine si se ung felioare de paine rotunde, patrate, cum doriti.
Eu am pus pasta in spritul de ornat si m-am jucat un pic cu rezultatul final.
Tartine, deci, pentru toata lumea, in forma de floare 😛

6 comentarii
Buna Laura, am si eu o intrebare si anume cat timp se poate pastra aceasta crema la frigider ? Arata foarte bine si vreau sa o incerc si eu. atat pentru noi cat si pentru baietelul meu.
Multumesc.
Anonim, nu se mai adauga nimic in plus, deoarece sunca macinata se amesteca cu compozitia de baza pentru tartine (am pus link), care are si unt, si smantana…si tot ce-i trebuie pentru a rezulta o crema spumoasa si gustoasa 😛
buna laura am o intrebare daca nu te superi am o nelamurire la tartine cu crema de sunca sunca se macina dar nu se pune putin unt sau brizica ca sa iese pasta o omogena iti multumesc frumos sa ai parte numai de bucuri si multa sanatate si indepliniri sa faci cit mai multe aperitive gustoase prajituri si torturi bravu bravo
Super idee! Arata grozav.
Super! Arata grozav.
mamma mia che bontà!!complimenti!un abbraccio!