Rondele de clatite cu branza si sunca

1 comentarii

Clatitele in sine sunt intotdeauna delicioase, dar la cuptor se transforma in adevarate delicatese. Nici aceste rondele de clatite cu branza si sunca la cuptor nu fac exceptie, fiind grozav de bune si calde si reci (reci se taie mai bine, insa 😛 )

Le-am facut acum multi ani, cu un prim strat de sunca apoi branza si ardei, iar acum (le-am refacut) invers. Foarte gustoase oricum ar fi!!!!!! Sper sa le incercati!!!

 

Ingrediente:

  • o portie de clatite (reteta de baza)
  • 300 g branza Feta sau telemea de vaca
  • 250 g sunca feliata
  • 1 ardei gras rosu, mare (sau capia ori gogosar)

Sfat: daca vreti sa obtineti niste clatite si mai savuroase, folositi branza Mozzarella in combinatie cu branza Feta: 150 g din fiecare (sau chiar 200 mozzarella si 100 feta).

 

Mod de preparare:

Se coc clatitele dupa reteta de baza. Se umple fiecare clatita cu cate o felie de sunca (merge mai bine cu sunca feliata subtire), cu branza si ardei gras rosu:

Se ruleaza clatitele si se aseaza intr-o forma unsa cu grasime(unt):

Se coc cca. 15 minute la foc potrivit (180 grade C), dupa care se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.

Se taie clatitele in felii late de cca. 3 cm. si se servesc sub forma de gustare rece:

Foarte gustoase!!!

 

Pozele vechi 🙂

Attached Image

Attached Image

 

 

Attached Image

 

Attached Image
image_pdfPDFimage_printPrint

Alte retete delicioase pentru tine

1 comentarii

Sergiu 18 martie 2012 - 14:45

Absolut delicioase!!! Multumesc de reteta;)

Raspunde

Scrie un comentariu

Scrie rezultatul (atentie, daca ati stat mai mult pe aceasta pagina folositi butonul de reload de mai jos): *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.