Cu aceasta reteta de paste cu creveti si sos de ardei sper ca pasiunea lui Cipi pentru gatit sa se intensifice. Si spun asta pentru ca el este autorul …
ardei
-
AperitiveVegetariene
Bouyourdi sau Bougiourdi, aperitiv grecesc cu branza
scris de catre Laura Savascris de catre Laura SavaDragii mei, va invit la o portie de Bouyourdi sau Bougiourdi (il puteti gasi si sub numele de buiurdi), un aperitiv grecesc cu branza care pe noi ne-a marcat!…
-
Dragilor, am pentru voi o reteta minunata astazi, ardei si rosii umplute, de post, foarte usor de preparat si foarte gustoasa!!! O mancare de post nu trebuie sa fie…
-
Cu carne de pasareMancare pentru copii
Lipie cu legume pentru copii
scris de catre Laura Savascris de catre Laura SavaDragilor, acum doi ani, cand m-am implicat in proiectul Scoala Legumelor cu simpaticele mele mini pizza pentru copii, nu credeam ca lupta de imprietenire a celor mici cu legumele…
-
De obicei, cand e vorba de mici experimente in bucatarie, care necesita un pic mai multa atentie, rabdare sau precizie, ma fac nevazuta 😀 , dar, in cazul de…
-
De postDietaRegimSalateVegetariene
Salata de legume – Gusturi Romanesti de la gospodari
scris de catre Laura Savascris de catre Laura SavaDragilor, m-am implicat cu atata drag si bucurie in proiectul Mega Image „Gusturi romanesti de la gospodari” pentru ca vreau sa vad pe rafturile magazinelor legume romanesti, direct de la producatori,…
-
AperitiveMancare pentru copiiPaine - cornuri
Bagheta umpluta cu cascaval si sunca
scris de catre Laura Savascris de catre Laura SavaAm facut prima mea bagheta umpluta cu cascaval si sunca pe cand eram la liceu 🙂 Nu mai stiu daca am pus exact ingredientele pe care le-am strans in…
-
AperitiveMancare pentru copii
Mini omlete cu Chorizo
scris de catre Laura Savascris de catre Laura SavaDiminetile din timpul saptamanii sunt pline de energie (daca m-ati vedea cum fug in si din bucatarie 😀 ), si asta nu neaparat din cauza cestii mari de cafea pe…
-
ConserveDulceataGratar – sosuri
Dulceata de ardei iuti
scris de catre Laura Savascris de catre Laura SavaStiu ca ar fi fost mai bine daca va aduceam reteta asta de dulceata de ardei iuti mai devreme. Anul trecut, poate?! Prin toamna 😀 …dar na, nici acuma n-o fi rau!!! Pare…
-
Pentru reteta asta de sos chilli, o pup de mii de ori pe Simo, care nu numai ca mi-a daruit reteta, dar mi-a si facut cadou doua borcane maaari din…
-
[shashin type=”photo” id=”18081″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”] Mancam foarte rar tocanita, mai mult tocanita de pui, dar uneori, cand ploua mohorat in plina iarna, cum ploua acum, si suntem tristi ca nu putem merge la…
-
Asta am mancat noi ieri, pizza de post. Si a fost extraordinar de buna!!! O voi reface chiar maine, de Sfantul Andrei, cand este mare sarbatoare si zi de dezlegare la peste, si…
-
Am promis acum cateva zile ca va aduc o pasta de ardei grozava si desi, iata, am intarziat putin, veti vedea ca a meritat asteptarea! Nu se face greu deloc…
-
Dragilor, v-au mai ramas cateva oua fierte de la Pasti si nu stiti ce sa faceti cu ele?! Nu va sacrificati mancandu-le cu sare 😛 , ci mai bine imprieteniti-le…
-
Dragilor, voi stiti deja prea bine cat de fericita sunt ca avem o gradina spatioasa si o livada pe masura. De cativa ani incoace ne delectam cu legume si fructe…
-
Ardei umpluti, preferatii lui Bogdi :P, si-ai mei :)))))))))))…si presimt ca si ai vostri, dupa ce-i veti incerca 😛 Ingrediente: – 1 kg. carne tocata (amestec:porc+vita)– 14-15 ardei grasi potriviti…
-
[shashin type=”photo” id=”16649″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”] Ardeii astia umpluti cu varza sint atat de buni, ca dau dependenta!!! 😀 Sint piesa de rezistenta a mamei in materie de muraturi,…
-
[shashin type=”photo” id=”16619″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”] Dragii mei, ardeii capia copti, la borcan, aia intregi si un pic dulci, ma innebunesc :D, dar m-am saturat sa dau o mica caruta…
-
De cand ne-am intors din Grecia nu ma gandesc decat la o salata greceasca, mare, mare, stropita din belsug cu ulei de masline, asa ca astazi n-am mai rezistat si-am…
-
Injumatatiti firul de praz, apoi taiati-l pe lung in fasii subtiri. Se prinde la mijloc cu cate un inel de ardei iute. Iar aici ,pe platou,impreuna cu frigaruile din pui:
-
AperitiveVegetariene
Corabioare de ardei gras cu branza
scris de catre Laura Savascris de catre Laura SavaNu stiu voi, dar eu iubesc la nebunie ardeii, asa ca aceste corabioare de ardei gras cu branza si crusta delicioasa de pesmet m-au uns direct pe suflet!!! 😛 …iar…
- 1
- 2