Biscuiti din branza Cheddar cu chimen

5 comentarii

Daca aveti musafiri neasteptati sau doar chef de ceva sarat 😛 …pregatiti (macar) o tava din biscuiteii astia sarati :))
Se fac rapid si merg de minune cu o bere (cei mari)…si un iaurt (cei mici)

 

Ingrediente:

– 350 g. branza Cheddar, data pe razatoare
– 200 g. faina
– 113 g. unt moale
– 1 jumatate de lingurita chimen
– 1/4 lingurita sare

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la aprox. 220 grade C.
Se amesteca cu mana toate ingredientele. Se fac rulouri (3) din compozitie si se lasa la frigider pentru minim 15 minute.
Se taie felii de 1 cm. grosime din fiecare rulou si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
Se dau la cuptor 10-12 minute si inainte de a-i servi, se lasa pe un gratar la racit.

 

Reteta preluata de la Guvi

image_pdfPDF

Alte articole interesante pentru tine

5 comentarii

alialexa2006 6 februarie 2010 - 13:09

buni…nu prea imi place chimenul dar cred ca se poate inlocui…nu? pupici si un bun sfarsit de saptamana

Raspunde
Antzu' 6 februarie 2010 - 01:39

imi lasa gura apa:d..is pe gustul meu

Raspunde
Adelina 5 februarie 2010 - 20:37

Oare merg cu susan? Că nu-mi place chimenul.

Raspunde
Daniela 5 februarie 2010 - 19:29

Sant sigura ca sant foarte buni.
Are doua ingrediente care i-mi plac, cheddar si chimen, mai ales chimenul, de un guuust…

Raspunde
Federica 5 februarie 2010 - 18:01

che buoni questi biscottini!

Raspunde

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.