1,8K
Daca aveti musafiri neasteptati sau doar chef de ceva sarat 😛 …pregatiti (macar) o tava din biscuiteii astia sarati :))
Se fac rapid si merg de minune cu o bere (cei mari)…si un iaurt (cei mici)
Ingrediente:
– 350 g. branza Cheddar, data pe razatoare
– 200 g. faina
– 113 g. unt moale
– 1 jumatate de lingurita chimen
– 1/4 lingurita sare
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la aprox. 220 grade C.
Se amesteca cu mana toate ingredientele. Se fac rulouri (3) din compozitie si se lasa la frigider pentru minim 15 minute.
Se taie felii de 1 cm. grosime din fiecare rulou si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
Se dau la cuptor 10-12 minute si inainte de a-i servi, se lasa pe un gratar la racit.
Reteta preluata de la Guvi
5 comentarii
buni…nu prea imi place chimenul dar cred ca se poate inlocui…nu? pupici si un bun sfarsit de saptamana
imi lasa gura apa:d..is pe gustul meu
Oare merg cu susan? Că nu-mi place chimenul.
Sant sigura ca sant foarte buni.
Are doua ingrediente care i-mi plac, cheddar si chimen, mai ales chimenul, de un guuust…
che buoni questi biscottini!