Oua cu ansoa si icre negre

1 comentarii
Si iata si ouale umplute cu ansoa de care va vorbeam la postul cu maioneza din lapte.
Delicioaseeeee 😛 …si foarte potrivite pentru o masa festiva!!!
Ingrediente:
– 6 oua
– 2, 3 lingurite pasta de ansoa
– 1 lingura smantana
– 1 portie maioneza din lapte
– icre negre pentru ornat

Se prepara incredibil de usor:
Se fierb ouale, se decojesc, se taie in doua; galbenusurile tocate se amesteca cu pasta de ansoa si smantana.
Se umplu jumatatile de ou cu pasta obtinuta si se orneaza cu maioneza din lapte (sau cea clasica) si icre negre.
Rapid, asa-i?! 😛 …si gustos tare!!!
image_pdfPDF

Alte articole interesante pentru tine

1 comentarii

Anonymous 8 august 2010 - 12:42

Faina reteta. O mentiune, icrele alea sunt icre de capelin (niste pesti mici si ieftini) vopsite, nu de sturion.

Altfel e de retinut reteta, te tzuk.

Raspunde

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.