Gogosele de branza

4 comentarii
Gogosele de cascaval, in doua delicioase prezentari: prajite si la cuptor 🙂

Ingrediente pentru 25 de bucati:

  • 250 ml lapte
  • 1 praf de sare
  • 30 g unt
  • 75 g faina
  • 2 oua
  • 250 g Emmentaler ras
  • ulei sau unt pentru prajit

 

Mod de preparare:

Ingrediente:

Laptele se fierbe cu sare si unt:
Se adauga faina. Se amesteca pana se formeaza o gogoasa mare.
Vasul se ia de pe foc si se adauga imediat un ou:
Apoi se incorporeaza celalalt ou si cascavalul:
Compozitia se introduce intr-un sprit si se formeaza pe o hartie gogosele mici.
Eu nu mi-am mai gasit spritul :)) …si fiindca eram intr-o viteza de nedescris, m-am gandit sa le bag rapid la cuptor…ceea ce am si facut 😛
M-am ajutat de doua linguri, cu care am modelat „frumusetile” astea 😀
…si desi urate si labartate la maxim :)) …s-au mancat intr-o secunda…
Bogdi a batut recordul la ele 😀 …asa ca a trebuit sa mai fac o tura, de data asta, exact ca in reteta, prajite in unt (desi eu le-am prajit de data asta in ulei)
Se scurg bine pe un prosop din hartie si apoi se servesc. Sint grozav de bune, atat calde cat si reci.
Eu le-am infipt in niste sticksuri lungi si le-am asezat intr-un pahar langa alte sticksuri de cascaval, mai micute:
Prezentarea finala, langa deliciosul „tort” de somon 🙂

 

image_pdfPDF

Alte articole interesante pentru tine

4 comentarii

Laura 30 ianuarie 2009 - 17:32

Te pup, Cristina!!! 🙂
Ei, asa mai merge…cu „tu” si chestii de-astea! :))
Spor la rasfoit, sper sa-ti placa ce vezi! 😛

Raspunde
cristina 29 ianuarie 2009 - 11:59

Buna Laura si bine te-am gasit!Ai un blog foarte interesant si frumos ,trebuie sa-mi fac timp mai mult si sa-l rasfoiesc tot ca ai multe retete frumoase .Te pup si -ti urez toate cele bune !

Raspunde
Laura 29 decembrie 2008 - 01:34

Rux, te pup si pe tine si pe baietelul tau scump!!! 🙂
Super-fericita sint atunci cand aud ca o reteta de-a mea a avut succes…si mai ales cand e vorba de copii, care sint viata noastra!!!
Sa mai treceti pe la noi, dragilor! 🙂

Raspunde
Rux 20 decembrie 2008 - 23:17

Acum am terminat minunatele tale gogosele…nu am avut emmental si am inlocuit cu parmezan…au iesit „bune de te lingi pe degete” cum spune al meu baietel…multumesc Laura…

Raspunde

Scrie un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.