[shashin type=”photo” id=”15626″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]
Dragii mei, retete de aperitive v-am adus anul asta de la putin catre deloc 😀 , dar sper ca in iarna asta sa ma revansez fata de voi. Prima propunere ar fi acesti bulgarasi de cascaval, pe care i-am facut de proba, inainte de ziua tatalui meu, care e maine. Maine, nu numai ca ii voi reface, dar voi face portie dubla, pentru ca au fost deliciosi!!!! Iar tortul (sau torturile 😀 ) vi-l arat cat de curand!!!
Ingrediente:
– 250 g cascaval
– 2 oua
– 2 linguri faina
– sare, piper
– ulei pentru prajit
– 1 lingura faina pentru presarat
Mod de preparare:
Se rade cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mici sau se macina la blender. Se amesteca cu ouale batute separat, si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se adauga faina si se amesteca bine. Se lasa 15 minute la frigider si apoi se formeaza bulgarasi, care se trec prin faina si se prajesc in ulei incins (in baie de ulei ies minunat!). Cand sint gata, se scot pe servetele de hartie ca sa lase surplusul de grasime.
[shashin type=”photo” id=”15627,15628″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]
Rapid si gustos!!!
P.S. Aici: Bulete de cascaval, mai aveti inca o idee de „bulgarasi” cu cascaval, perfecta daca aveti prea multe albusuri adunate in congelator 😛
4 comentarii
Hello! Îi explicam sotiei ca respect pasiunea si munca depusa in acest site, si ne-am dat seama ca nu am mancat niciodata astfel de chiftelute. Ne-am „certat” pe posibila lor consistenta, si am ajuns la concluzia ca ar fi ajutat mult sa vedem o chifteluta taiata sau rupta. Bineinteles, prin chifteluta vreau sa spun „bulgaras” 😀
Va doresc o zi placuta!
Va multumesc amandurora pentru interesul acordat 🙂
Foarte probabil ca mica vostra „dezbatere” n-ar fi avut loc, daca m-as fi gandit la o „sectiune” 😀 Promit sa le refac si sa actualizez postarea!
Din cate am inteles, le-ati incercat si nu v-au prea iesit. Sau, ma rog, nu sunteti foarte siguri cum ar fi trebuit sa iasa, nu?! Dati-mi niste detalii, ca sa stiu ce s-a intamplat.
O zi frumoasa si voua!
They look very beautiful and delicious
golden, crispy and appetite.
Great recipe, greetings!
Thank you, Diana, sorry for the 2 years delay!!!! 🙂