Ingrediente aluat:
- 2 oua mari, intregi
- 9 linguri zahar (rase)
- 9 linguri ulei
- 9 linguri lapte
- 12 linguri faina
- 1 lingura praf de copt
Ingrediente crema:
- 1 kg de mere (aprox. 6 mere)
- zahar dupa gust (4-5 linguri)
- scortisoara (1 lingurita)
Pentru voi, cu drag!!!
Mod de preparare:
In primul rand, incalziti cuptorul la 180 grade C (foc potrivit). Apoi ungeti tava cu unt si presarati cu faina (sau tapetati cu hartie de copt). Forma mea a avut 24 cm/24 cm. E o forma patrata care nu e foarte accesibila, asa ca nu va cramponati de amanuntul asta si folositi orice alta tava, dar micuta. Micuta bine, cam de aprox. 20-22 cm. lungime si 14-16 cm. latime.
Pregatire blat
In continuare, pentru blat, bateti ouale cu zaharul si un praf de sare pana se spumeaza usor. Adaugati apoi uleiul si amestecati pana se incorporeaza. Amestecati faina cu praful de copt si rasturnati peste amestecul precedent alternand cu laptele. Aluatul trebuie sa curga cand e luat cu lingura dar sa fie mai gros decat cel de clatite.
Umplutura
Pentru umplutura, curatati merele si taiati-le in cubulete sau felii, ori dati-le pe razatoarea mare (eu am folosit robotul). Caliti merele cu zaharul pana scade sucul pe care-l lasa, dar sa nu fie prea uscate. Cand sunt gata, se adauga un pic de scortisoara si se lasa sa se racoreasca.
Se toarna jumatate din aluat in tava pregatita si se pune pentru 10-12 minute la cuptor. Se scoate apoi si se intinde amestecul de mere calite.
Finalizare
La final, se toarna restul de aluat, cat mai uniform, deasupra merelor. Nu va speriati ca nu va va ajunge compozitia pentru a finaliza prajitura, caci va fi exact atat cat trebuie. Mai ales daca turnati ultimul „strat” de aluat in fasii deasupra compozitiei de mere. Nu nivelati, ci lasati darele de aluat sa se aseze singure. In final vor „cuprinde” foarte frumos prajitura.
Prajitura se coace cca. 35-40 de minute:
Cand este gata, se pudreaza din belsug cu zahar praf si se taie cand este racita complet.
E atat de buna, incat a doua oara o veti face cu siguranta intr-o tava mai mare, dubland cantitatile 😀
226 comentarii
Am citit comentariile dar asteptam sa fie gata ca sa cred :))). Pe langa faptul ca mi-a mirosit toata casa pana seara a ceva delicios de mi se taia respiratia, a fost atat de buna ca s-a „ras” in cateva ore. Deja am plan sa o fac si maine dimineata, si neaparat dublez cantitatile. M-am simtit curajoasa si am inlocuit laptele cu iaurt si capsuni, iar jumatate din cantitatea de mere am inlocuit o cu capsuni si zahar vanilinat.A iesit atat de aromată ca imi venea sa leșin cand o miroseam. Reteta de pastrat pana la adanci bătrâneți 😍
Eu prima dată am făcut-o astăzi, și mi-a dat în cap să dublez cantitățile 😊 e nemaipomenit de gustoasă, doar că data viitoare voi cîntări cantitățile căci e cam mult de numărat cu lingura 😉 am făcut-o mai mult pentru fetița mea, ea nu iubește torta cu bucăți de mere, deci e perfectă pentru noi 🥰
Eu acum o fac. Am observat cum se fubleza volumul la prima coacere, am pus merele și imediat aluatul..este o pufosenie…v o recomand tuturor ! Va mulțumesc frumos !
In fine, am reușit sa fac o prajitura delicioasa urmând aceasta reteta. Multumesc , draga Laura. O sa dublez cantitățile!
A ieșit foarte dulce, pot pune mai puțin zahăr?
Bună! Cred ca este cea mai buna reteta de prajitura cu mere din câte am încercat pana acum…am ajuns sa o fac și de 2 ori pe săptămână,toată familia o adora. Eu am pus laptele rece,a crescut frumos .Am lăsat prima parte sa se facă atât cât sa nu mai fie lipicioasa pe deget,nu am lasat-o sa se rumenească pe deasupra apoi am pus merele și cealaltă jumătate de compoziție. A ieșit absolut delicioasa.Nu am dat niciodată greș cu ea .Multumesc @LauraSava pt aceasta reteta. 🥰🥰🥰
Minunata, azi am incercat si mi-a iesit. Eram obisnuita cu versiunea mamei cu cele razalite si aluatul ca foile, dar intotdeauna mi se parea ca ia prea mult timp. Data viitoare dublam ingredientele 😄
Este o prajitura demențiale. Copiii mei o adora. Mulțumim pentru bunătatea aceasta.
Am făcut-o și am dublat cantitatea. A ieșit delicioasa.
Mulțumesc frumos pentru rețetă
Mulțumesc din suflet pentru rețetă! De când am descoperit-o doar așa o fac. Singura diferență este că dublez ingredientele pt că fac în tava mare de cuptor și la final pun și bezea deasupra. Iese demențial.
Eu fac de mult timp această prăjitură și mi-a ieșit de fiecare dată, de cele mai multe ori cu dovleac. Folosesc un plic de praf de copt și crește foarte frumos!
Mulțumim pentru rețetă!
Mulțumesc, Laura pentru aceasta reteta. Acum e la cuptor și sunt sigura v-a ieși ceva delicios. Nu am dat greș niciodată la retele pe care le-am făcut de la tine. Domnul sa va binecuvateze!
Se poate inlocuii zaharul cu miere?
Va multumesc anticipat.
Nu. Nu se folosește mierea în general în cuptor.
Buna ziua,foarte buna,dar la cate grade se coace,180?mulțumesc
Eu îți mulțumesc enorm pentru rețeta care mie sincer mi-a ieșit de fiecare data când o fac !!este minunata !!!!
A ieșit genială.. Super bună..Mă uitam la câteva comentarii….ba că nu a crescut…ba că 1 lingură de bicarbonat este mai mult decât 1 plic…… părea mea cine a mai făcut prăjituri până la ora aceasta nu are cum sa nu iasă această prăjitură care o face și nepoata mea de 7 ani..
Exceptionala prajitura!
Din pacate nu a crescut nici blatul de jos nici cel de sus. E subtire ca un biscuite 🙁
Foarte buna rețetă, am făcut-o de cel puțin 10ori!!
Rețeta este super, mi- a iesit o prăjitură delicioasă.mulțumesc Laura Sava !!
Dragă Laura, e demențială! Am căutat o groază de rețete dar aceasta este peste toate CEA MAI BUNĂ. Am făcut-o și eu astăzi și este pe placul întregii familii; cu siguranță aceasta va rămâne preferata mea până la adânci bătrâneți ♥️🤗 mulțumesc!
Este foarte buna !
Buna ziua …am o intrebare…mi a crapat partea de sus in mai multe bucati…e posibil ca motivul sa fie ca am folosit zahar de cocos?…La gust e buna ca nu are cum sa fie altfel…multumesc
Mai încearcă odată, sigur ai greșit ceva, eu am făcut cu brînză și ciocolată și a fost o minunăție de bunătate
Prajitura e super delicioasa, ma bucur ca am găsit rețeta. În schimb partea cu lingurile ma zapaceste😅… E mai ușor cu gramele, zic și eu 🤗
Și eu am făcut prăjitura, dar, nu a ieșit așa cum e descrisă. 😒 Sigur am greșit pe undeva. A ieșit aluatul destul de lichid. Am copt partea de jos (10 min.), a crescut cu burtică, dar nu s-a rumenit deasupra. Am adăugat merele călite și restul de aluat și am stricat ”Feng-Shui -ul”, partea de deasupra a cam stat pe loc. Am câteva întrebări
– Consistența aluatului trebuie să fie spre aluat de clătite, dar mai gros, sau spre aluat de pandișpan, adică mai vâscos?
– Coacerea părții de jos trebuie să fie completă, adică ușor rumenită pe deasupra ca să nu se lase când adaugi merele?
Poate a mai trecut cineva prin cele descrise de mine și îmi spune o sugestie care va duce spre rezultatul așteptat.
Mulțumesc. Spor în toate!
Am făcut și eu de multe ori prăjitura, e preferata mea, și cred că am pus prea mult praf de copt, un pachet care e mai mult de o lingură atunci când s-a ridicat neuniform!
Buna eu nu fac nici o prajitura masurant ingredientele cu lingura sau cu cana. Acum sunt cantare in orice casa. Daca vreti sa aveti cititori incercati sa cantariti cantitatea de faina dau zahar pe care o folositi pentru ca in ori ce casa se gasesc cateva linguri cu marimi diferite. Mii de scuze, sunt un iubitor de dulciuri.
De cand am gasit reteta asta(cam de un an jumate) doar asa o pregatesc si nu ma mai chinui cu intins dospit si alte chestii plus ca e mult mai buna si frageda si ramane la fel de proaspata si 2 – 3 zile dar nu tine atat pt ca dispare rapid din tava desi o fac la dublu , yummy ❤🙏 multumesc
Astazi am facut si eu si a iesit super buna!!! M am speriat la foaia de jos pentru ca a crescut foarte mult si ma gandeam ca nu o sa mai incapa merele si aluatul pentru foaia de deasupra, dar au incaput si a iesit delicioasa.!
Multumesc pentru reteta!!
Aspectul prăjiturii mele nu este întocmai ca originalul dar gustul este demențial, tava mea este mai mare și am dublat cantitatea dar tot nu a fost deajuns. Însă, gustul contează. Eu vă mulțumesc din suflet pentru rețetă, și o sa fie preferențială ❤️❤️❤️
Buna seara,am incercat si eu sa fac prajitura dar nu a crescut,am procedat exact ca in reteta…
Super felicitări am făcut-o de cateva ori pe saptamana ușor de făcut si rapidă minunata❤❤❤
Buna! Laptele se pune rece sau cald?
E minunata reteta asta! Am facut-o de multe ori, cu mere, cu dovleac, cu branza, chiar și cu pere. Și întotdeauna fac porție dubla, dar se termina imediat oricum. Eu personal pun zaharul la jumătate decât scrie, dar asa fac la toate rețetele, pentru ca nu îmi place gustul prea dulce. E perfecta, oricum!
Bună, Laura! Eu am căutat pe internet mai multe rețete, m-am oprit la a ta…. Acum este în cuptor, dar doar din miros pot să îmi dau seama că e delicioasă. Aștept să ajungă și soțul meu de la serviciu, dar sunt sigură că o să îl facă fericit, după o zi de muncă asiduă. Mulțumesc tare mult pentru rețetă! Îmbrățișări!
Extraordinaaraaa, cea mai buna prajitura cu mere pe care am mancat-o vreodata. Exact asta am zis, urmatoarea tura,care va fi foarte curand, va fi intr-o tava mult mai mare🤩 . Pana vine sotul de la munca, s-ar putea sa nu mai gaseasca nimic😀😀
O prajitura rapida, buna, chiar eleganta, as zice. Portie dubla, am tava mare. Merele le pregatesc toamna, le am in bircane si prajitura e gata cat ai zice… peste. Multumim!
Mmm ce bine arata 😘😚😋😋
Am făcut
Super bună și ușor de făcut
Presupun ca la porție dubla și timpul de coacere e mai mare…
A mea ar fi trebuit sa fie deja gata, după rețetă dar încă e cruda,așadar o mai las.
Foarte buna,eu am gresit si am pus merele peste primul strat de aluat si dupa am pus in cuptor 15 minute ,dupa aceea am pus al doilea strat de aluat,cu toate astea a iesit minunata.Urmatoarea data portie dubla si schimbam fructele!
Salvata
Multumim de reteta!
E geniala!! 🥰🥰🥰
Cel mai bun desert cu mere din toate timpurile…am dublat cantitatile, a crescut uniform si nu a crapat.
Merele le-am pus ochiometric dar cred ca a fost mai bine de 1,5 kg.
Cu siguranta ramane in top 10. 😁
Buna,e dulce rău prăjitură…9 de zahar la 2 oua..mult ..
Se poate înjumătăți cantitatea,eu asa fac
Nu e prea mult o lingura de praf de copt?
O FAC intr-o tava rotunda de aprox.22 cm. Iese ok inasa la o tava mai mare trebuie marita cantitatea de aluat. Am testat si cu iaurt. Aluatul iese mai gros deci nu prea e bine. Urmeaza sa inlocuiesc merele cu branza. Sunt curioasa de rezultat.
Imi amintesc ca mama folosea cate 10 oua si amesteca totul cu lingura. Iesea o chestie inalta si pufoasa, o minunatie.
Super rețeta! Am încercat atât cu mere cât și cu branza! Delicioase ambele. Mulțumesc
Acum ma pregatesc sa o fac din nou. Prima data cand am facut-o nu a apucat sa se raceasa 😊. Pentru ca azi sper sa o mancam si rece, fac portie dubla. 😉
Senzationala reteta. Multumim mult!
Prajitura mea preferata, de când am găsit rețeta. O fac aproape la 2 săptămâni. E simpla, pufoasa, aromată, fina chiar. Mulțumesc ( colegii cred același lucru)😍
Buna. Oare daca pun zahar pudra in aluat iese ceva bun? Ca nu am in casa zahar normal. Mulțumesc.
Am facut-o in cantitate dubla si familia a fost incantata. Foarte delicioase! Multumim pentru reteta!
Merci, pup
Delicioasa
Este foarte buna am facuto deja de nenumărate ori !! Mulrtumesc
Cu mare drag, Mihai 🙂 Ma bucur mult de tot ca ai incercat-o de atatea ori.
Sa o savurezi intotdeauna cu placere!
Am făcut o deja într un cuptor clasic si este minunata, doar că mi am luat cuptor electric și nu stiu la ce temperatura și timp să o coc…puteti să mă ajutați ??
A iesit ff bună, mulțumesc. Oare cu iaurt în loc de lapte ar merge?
Bună ziua
Este a 4 a oara când fac aceasta reteta!
Am făcut cu mere de doua ori,cu dovleac săptămână trecuta iar acum tot cu dovleac.. Doua tăvi cu cantitate dubla!
Este foarte bună cu orice!
Mulțumesc pentru idee rapida și foarte ușor de făcut! 🧡❤️🧡🤗🤗🤗😋😋😋
A devenit prajitura mea preferata cu mere. Am facut-o de cateva ori si de fiecare data mi s-a parut delicioasa! Ma bucur ca ti-am descoperit site-ul! 😊
Super reteta. Am facuto cu umplitura de pere si a iesit un deliciu. Am pus mai mult fruct si a iesit grozav.
O bunătate de prăjitura ..Multumesc !!!🥀🌹🌻
Extraordinară! Dar am dublat cantitățile și am făcut-o în tavă mai mare.
Super prajitura, parca le-am uitat pe celelalte. Fina,usoara,rapida .multumesc mult
Delicioasaaaa! Acum am facut-o 🙂 Multumesc pentru reteta.
Pur și simplu delicioasă😁Mulțumesc pentru rețetă
Foarte buna am facuto si eu in seara asta..diar ca la mine trebuia sa pun mai multe mere,dar in rest e foarte buna💋
Nu mi vine sa cred ca am găsit rețeta asta este extraordinara era la moi in casa de 2,3 ori pe luna! Mama o făcea exact ca asta , am uitat de ea…mâine o încerc dublu cantitate!! Mulțumesc pt rețeta ești adorabila și miros placinta din poze😂
Super prajitura.si foarte usor de facut.prima data cand am facut s-a mancat cat era inca calda.
Este singura rețetă care iese perfect .
Am facut aceasta prajitura de nenumarate ori si este foarte buna! Dar acum am alta dilema: cu ce pot inlocui praful de copt,sau daca o pot face si fara? Multumesc frumos
Imediat cum am vazut pozele, m-am pus pe treaba ! E minunata ! atat ca eu nu am avut lapte atunci si am pus apa minerala…rezultatul: DEMENTIAL ! eu nu ma dau in vand dupa placinte, dar asta a fost super buna, nu ma puteam opri din mancat !
Acum intrebarea mea este, daca vreau sa o fac de post, ce pot pune in loc de oua ? deoarece am vazut ca merge foarte bine fara lapte…dar nu stiu cu ce pot inlocui ouale. Ceva idei, va rog ?
Buna, daca pun hluciza in loc de lapte si fara oua(fetita mea e laregim di vrea ceva dulce) va iesi?
35-40 de minute se lasă după ce se pune si al doilea strat? Sau in total trebuie să stea 35-40 de min? (adică cu cele 10 min de la inceput)
Primul strat 10 minute,daca lasam primul strat 40 min se coace
Buna ziua.eu incerc a doua oara aceasta reteta.eu am intampinat niste neclaritati as putea spune:in primul rand aluat a iesit f lichid am mai adaugat faina si e ok.apoi merele mele pt ca le am calit mai bine de juma de ora si tot lasau lichid a trebuit sa pun adica sa presar gris cand am turnat merele altfel riscam sa se prabuseasca prajitura.si alta probl a fost ca trebuia sa las o temp sub 150 grade altfel nasol.Prima incercare a fost dezastruoasa nerespectand ce am scris mai sus iar acuma a iesit ok.vreau sa aud parerile celor care au mai incercat reteta.O zi buna va doresc.
Caliti doar merele simple, faca nimic adaugat, pana se evapora lichidul. Iese garantat
Am facut aceasta prajitura si a iesit pufoasa si delicioasa!Cu siguranță o sa o mai fac!!
Multumesc mult pentru reteta..mi.a fost de un mare ajutor..fiind proaspata mamica nu am timp sa fac prajituri sofisticate…asa ca am cautat pe net si am gasit reteta asta.vazand ca are atatea comentarii si e laudata si cand am vazut ce simpla e mi.am zis ca trebuie sa o incerc imediat..zis si facut..cand am scos.o din cupror waaaw…este extraordinar de buna.frageda.aromata samd….acum o fac iar..a nu stiu cata oara…si evident am triplat portia pentru ca e o prajitura indrajita de toataaa familia…multumesc si o recomamd cu toata increderea
Tocmai am facut-o !!bucataria mea miroase delicios🤤🤤e o reteta usoara si destul de rapida ,eu adaugat doua linguri in plus de faina ,a iesit perfect si suuuper buna!!!multumesc pt reteta👩🏻🍳
Am încercat și eu prăjitura, a ieșit minunata cu mere! Acum întrebarea mea este merge și cu branza? A încercat cineva?
Recomand din suflet aceasta prajitura. Este cea mai fina, mai aromata si mai simplu de facut ever. Familia mea o adora. Mereu facem cantitate dubla. Este incredibila. Multumesc Laurici. Te imbratisez
Hihihi
Am gresit si am cantarit merele dupa ce le-am curatat….deci cam multe….dar rezultatul a fost mai mult decat DEMENTIAL!! ??
Este cea mai buna prajitura cu mere pe care am mancat-o vreodata! ?
Pot sa castig ceva kg usor cu acest nou deliciu in meniu ??
Suculenta, delicioasa, gust proaspat!!!
Multumesc mult Laura! ??
Multumesc pentru reteta. Tocmai am scos prajitura din cuptor. As fi postat si foto dar nu am unde.
Cu maaare drag!!!! 🙂
Mi-ar fi placut sa vad poza, dar din pacate, aici pe blog, nu o poti afisa. Doar pe pagina mea de Facebook (am doua, de fapt, una de prieteni si una de fani, poti s-o pui unde vrei).
Sper ca ti-a placut, te pup!!!
Sa incep prin a spune, „minunata prajitura”. Astazi am facut-o si eu. Pentru sotul meu, dulciuri inseamna „cheescake sau pancakes” 🙂 (el fiind din SUA). Dupa cateva incercari de fel si fel de retete, in sfarsit a exclamat „mmmm, delicious” :)) Cu siguranta voi mai incerca si alte retete de aici!
Ramona draga, m-am bucurat atat de tare cand am citit mesajul tau!!!!
Iti multumesc din suflet pentru ca te-ai oprit sa imi impartasesti dulcea si marea ta reusita 😛
Sper sa gasesti (dintre cele peste o mie de postari) multe retete care sa-l faca pe sotul tau sa exclame din nou: „mmmm, delicious” 😀
Te pup dulce!!!!
Prajitura este delicioasa!Multumesc! A fost foarte apreciata de „partea” masculina (sa zic asa) a casei!Am facut-o seara tarziu,dimineata cand a fost descoperita, a fost efectiv rasa de pe farfurie!Eu am dublat cantitatile pentru ca am o tava mai mare. Maine o voi incerca din nou ,pentru ca cererea este mare! 🙂
Maria, draga mea, nici nu stii ce bucurie mi-ai facut!!! 🙂
Si eu radiez de fericire cand „baietii” mei savureaza ce le fac…si culmea, sau nu, si ei obisnuiesc sa „rada” tot de pe farfurie 😀
Pupici multi si spor in toate!!!
Delicioasa prăjitura ,Laura! ❤️ Mulțumim de rețeta ! Tocmai aștept sa vina iubitul acasă de la lucru si sa il surprind cu prăjitura deși a spus clar sa nu ii mai fac pt ca se îngrășa ? Te pup mult !
Draga mea, mesajul tau mi-a descretit fruntea inca de cand era „in asteptare” 😀
Nu am ajuns, din pacate, sa iti multumesc pentru bucuria ce mi-ai pricinuit-o pentru ca am fost prinsa in valtoarea martisoarelor (dulci si reale 😀 )
Sunteti taaare draguti, tu si iubitul tau, m-am amuzat tare mult de reactia lui!!!!
Eu zic sa il rasfeti mereu, orice ar spune, hihi!!!!!! Asa fac si eu cu Cipi meu, si cu Boooogdi :)))
Te pup dulce!!!!
Laura sa știi ca i-l răsfăț de câte ori am ocazia . Vreau sa iti spun ca mereu cand vreau sa fac o prăjitura si nu am rețeta , unde crezi ca o caut ??? Pe Laurasava.ro bine-nțeles!! ? Imi plac foarte mult Rețetele tale, imi place de tine ca om si toată familia mea știe de „Laura Sava” ? P.S. Prăjitura cu mere a fost superba , probabil o sa o fac din nou in Weekend pt ca iubitul meu a zis sa fac încă o porție dubla doar ca nu am mai avut timp . Te pup mult ???
Muuulti, muulti pupici, draga mea, multumesc frumos pentru cuvintele calde!!! <3
Este delicioasa aceasta prajitura! Eu am făcut-o cu dovleac?
E super buna si cu dovleac, Lavinia, ma bucur mult ca ti-a placut! 🙂
am facut cu apa minerala si a iesit super!
Nu ai idee cat de mult ma bucur, Georgeta draga!!!
Multi pupici tie si fetelor 🙂
Bună, Laura! Dacă nu pun praf de copt, este vreo problema? Mulțumesc!
merge si fara lapte?
Georgeta, poti folosi lapte de soia sau de cocos, ori chiar apa (n-am incercat, dar nu vad de ce n-ar merge). Sa-mi spui cum ti-a iesit 🙂
am facut reteta cu lapte si am avut mare succes! acum fetele mele vor sa mai fac si nu am lapte de nici un fel in casa! asa ca o sa incerc chiar acum! multumesc pentru raspuns!
Delicioasa…astazi am preparat-o.
Mai aveti ceva din ea, Nicoleta?! 😀
forte buna am facut o si eu in dimineta accesta,
Ma bucur tare mult, Catalina, sa va fie de bine! 🙂
Daca folosesc miere in loc de zahar o sa iasa? As vrea sa fac pt a mica.
Din cate stiu,mierea e mai periculoaa in prajituri decat zaharul!
S-a tot speculat chestia asta (pe net, mai ales), dar nu prea stie nimeni ce si cum :))
Eu o folosesc, de obicei de Craciun, la turta dulce…
Am facut acesta prajitura intr-o tava rotunda, diametrul de 27 ( cred ca in majoritatea caselor se gasesc tavi de dimensiuni clasice). Prajitura nu a crescut deloc, e mai mult o placinta cu mere decat o prajitura. Cred ca langa titlu ar trebui specificat si dimensiunea tavi de copt, altfel incat se pierde mult timp cautand reteta potrivita.
Foarte buna si usor de pregatit! Multumim de retete! Am facut-o de nu stiu cate ori ,asa este de usor de facut si buna!!!
O poti face linistita cu miere, Cristina, doar ca la temperaturi mai mari de 50 de grade C, mierea isi pierde din proprietati si se comporta ca un zahar simplu.
Stiam si eu ca nu e indicat sa folosim miere in băuturi fierbinti (cafea, ceai, lapte) dar la prăjituri chiar nu m-am gandit ca ar avea ceva. Întrebam daca iese aluatul daca nu sunt ouăle frecate cu zahar.
Nu am facut-o niciodata cu miere, Cristina, dar ma gandesc sa amesteci ouale cu mierea, si tot asa…
Sper sa-ti iasa bine!!!
Sa-mi dai de stire, sa stiu cum te-ai descurcat 🙂
Super gustoasa si super simpla!! Multumim frumos.
Cu mare drag, Adriana!!! Sa va fie de bine…si s-o mai faci! 😀