
Gofre cu ananas si inghetata: un desert super rapid si delicios!!! …ba chiar perfect pentru a potoli o pofta rebela de dulce 😀
Gofrele crocante impreuna cu sosul de ananas si miere se completeaza atat de bine incat imi este greu sa va descriu ce gust minunat au!
Mai ales daca le acompaniem cu inghetata!!! De-li-cios! :))
Ingrediente pentru doua portii:
- 4 gofre (dupa reteta de baza)
- inghetata de vanilie
Sos de ananas cu miere:
- 25 g unt
- 250 g ananas din conserva
- o lingura miere
Mod de preparare:
Ingredientele pregatite:
Gofrele se coc in aparat dupa reteta afisata mai sus (aveti link la „ingrediente”).
Untul se topeste intr-un vas. Ananasul se scurge si se prajeste in untul incins timp de 2 minute, la foc mare.
Tot ce va mai ramane sa faceti este sa adaugati lingura de miere si sa tineti pe foc inca un minut:
Puneti apoi jumatate din bucatile de ananas pe o gofra:
Asezati deasupra alta gofra si savurati acest minunat desert cu o lingura de inghetata de vanilie:
Noua ne-au placut la nebunie si a trebuit sa mai fac o tura, ca altfel iesea urat! 😀
2 comentarii
Oana, mii de scuze pentru raspunsul intarziat…
Un astfel de aparat ar fi fost normal sa se gaseasca in toate magazinele mari, oricand…dar cum la noi nimic nu mai e normal… :))
Eu pe unul dintre ele, cel in forma de floare l-am gasit la oferta prin Kaufland…iar pe celalat patrat l-am luat din Selgros (poate ca inca mai sint)
…sau, intr-un final, daca nu ai noroc cu cele deja mentionate, te saftuiesc sa cauti un magazin TCM sau sa iti faci comanda chiar de la Quelle, unde mai tot timpul am vazut asa ceva 😉
Spor si noroc la cumparaturi…si la facut de gaufrre! 😛
De unde se poate cumpara un aparat pt gofre?