Friptura de porc cu mere umplute si “banuti” de cartofi

2 comentarii

Ingrediente:

– 1 bucata muschiulet de porc
– 1 ceapa mare
– 1 morcov
– 4 mere
– vin rosu
– sare, piper

Mod de preparare:
Se portioneaza muschiuletul de porc:


Se taie ceapa solzisori si morcovi rondele:


Se aseaza deasupra carnea; se condimenteaza:


Se aleg cateva mere frumoase; se spala:


Se scobesc cu grija, iar capacele se umplu cu cate o lingura mare de unt.


Varza se rade si se caleste in putin ulei pana cand se inmoaie.
Se fierb merele in vin rosu cca. 10 min:

Cand sint gata, se umplu cu varza calita si se servesc alaturi de cartofi piure modelati cu spritul si dati la cuptor cam 20-25 de min. Delicios!!!


image_pdfPDFimage_printPrint

Alte retete delicioase pentru tine

2 comentarii

Scrie un comentariu

Scrie rezultatul (atentie, daca ati stat mai mult pe aceasta pagina folositi butonul de reload de mai jos): *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.