2,7K

Cartofi copti in folie, la gratar, si umpluti cu branza: o bunatate!!!!
Iar aici: Cartofi copti in folie, aveti o alta varianta a lor, poate un pic mai atragatoare, dat fiind faptul ca i-am savurat afara 🙂
Ingrediente:
- 8 cartofi potriviti
- 150 g unt
- 300 g branza Feta sau telemea (sarata)
- 200 g branza de vaci (dulce) sau crema de branza
- 8 foi mici de dafin (optional)
Mod de preparare:
Se pun cartofii, in coaja, la fiert, intr-un vas incapator:
Se fierb in apa cu sare, la foc mic, timp de 15 minute-20 de minute, sau pana cand furculita ii patrunde:
Se decojesc:
Se taie in jumatate:
Se scobesc in mijloc cu o lingurita:
Fiecare jumatate se umple cu o lingurita de unt:
Se imparte cantitatea de branza de vaci si sarata, si cate o foaie de dafin, in fiecare crestatura:
Se „lipesc” cele doua jumatati:

Se ung cu putin unt 8 foi de aluminiu. Se invelesc cartofii in folia de Al. si se rasucesc marginile, pentru a inchide pachetul ermetic:
Tineti cartofii timp de 15-20 de minute pe gratarul potrivit de incins:
Fierbinti, in folie:
Scosi pe farfurie, la degustat 😀
„Sectiune” …unde am realizat ca as fi putut fi mult mai generoasa cu untul si branza :)))
1 comentarii
🙂 Super, e bine sa vedem si „greseli” si e bine ca postezi si asa