Aperitiv Cuib de pasare

11 comentarii
Daca vreti sa va impresionati musafirii cu o reteta de Pasti extraordinara, preparati acest aperitiv Cuib de pasare, ce se face-n joaca…si se mananca apoi cu pofta!!!!  😀

 

Ingrediente:

  • 6 oua mari
  • 100-150 g cascaval ras
  • 1 lingura mare de smantana acra (grasa)
  • sare si piper, dupa gust
  • nucsoara (optional)
  • salata verde
  • maioneza

 

Si aspectuoase, si gustoase!!!

Mod de preparare:

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in lung. Se scot galbenusurile care se amesteca cu aceeasi cantitate de casacaval ras (am facut eu niste masuratori pentru voi 😀 ).

In continuare, adaugati smantana, condimentati puternic cu sare si piper, si putina nucsoara, daca aveti.

Din aceasta pasta faceti mici cocoloase de forma si marimea unui ou de porumbel.

Taiati apoi salata verde, bine spalata, in fasii si aranjati-o in forma de cuib.

Taiati albusul de ou in felii subtiri si asezati-le in interiorul „cuibului”. In mijloc se pun „ouale” 🙂

Serviti cu maioneza si rosii cherry, precum si cu felii de drob sau sunca. In combinatia asta, ar merge si un pic de ceapa verde :))

Copiii, mai ales, vor fi foooarte incantati 😛

P.S. Desigur, cantitatea de oua se mareste in cazul in care aveti mai multi invitati la masa.

image_pdfPDF

Alte articole interesante pentru tine

11 comentarii

Florentina 28 martie 2013 - 23:42

Deja salivez! 😛

Raspunde
Roxana 17 aprilie 2012 - 16:38

Ce aperitiv dragut! Trebuie sa incerc si eu o data. 🙂

Raspunde
Anonymous 13 aprilie 2012 - 14:27

super!!!

Raspunde
Anonymous 13 aprilie 2012 - 14:26

Scz ca intreb, in ce oras esti?

Raspunde
Carol 13 aprilie 2012 - 04:26

Super idee….. Multuemim Laura.
Fie ca sarbatoarea Invierii Mantuitorului sa iti aduca numai bucurii.

Raspunde
Haplea 12 aprilie 2012 - 23:25

Ingenioasa ideea!

Raspunde
Ramona Alina 12 aprilie 2012 - 00:54

Foarte original:)

Raspunde
Filmul de 10 12 aprilie 2012 - 00:45

Pare simplu, deci trebuie sa incerc si eu

Raspunde
olesea 11 aprilie 2012 - 22:35

Eu mai adaog si un pic de usturoi si citeva miezuri de nuca

Raspunde
Beth 11 aprilie 2012 - 17:42

Excellent apéritif, ont a bien le choix, c’est vraiment délicieux!

Raspunde
naty, galati 11 aprilie 2012 - 17:00

ce bine arata

Raspunde

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.