
Ingrediente:
- 6 oua mari
- 100-150 g cascaval ras
- 1 lingura mare de smantana acra (grasa)
- sare si piper, dupa gust
- nucsoara (optional)
- salata verde
- maioneza
Si aspectuoase, si gustoase!!!
Mod de preparare:
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in lung. Se scot galbenusurile care se amesteca cu aceeasi cantitate de casacaval ras (am facut eu niste masuratori pentru voi 😀 ).
In continuare, adaugati smantana, condimentati puternic cu sare si piper, si putina nucsoara, daca aveti.
Din aceasta pasta faceti mici cocoloase de forma si marimea unui ou de porumbel.
Taiati apoi salata verde, bine spalata, in fasii si aranjati-o in forma de cuib.
Taiati albusul de ou in felii subtiri si asezati-le in interiorul „cuibului”. In mijloc se pun „ouale” 🙂
Serviti cu maioneza si rosii cherry, precum si cu felii de drob sau sunca. In combinatia asta, ar merge si un pic de ceapa verde :))
Copiii, mai ales, vor fi foooarte incantati 😛
P.S. Desigur, cantitatea de oua se mareste in cazul in care aveti mai multi invitati la masa.
11 comentarii
Deja salivez! 😛
Ce aperitiv dragut! Trebuie sa incerc si eu o data. 🙂
super!!!
Scz ca intreb, in ce oras esti?
Super idee….. Multuemim Laura.
Fie ca sarbatoarea Invierii Mantuitorului sa iti aduca numai bucurii.
Ingenioasa ideea!
Foarte original:)
Pare simplu, deci trebuie sa incerc si eu
Eu mai adaog si un pic de usturoi si citeva miezuri de nuca
Excellent apéritif, ont a bien le choix, c’est vraiment délicieux!
ce bine arata