Cand va prezentam ieri ciupercile marinate, va spuneam ceva despre o salata de pui cu ciuperci, minunata. Ei bine, asta este, si da, este mai mult decat minunata!!!!! 😛
Ingrediente:
– 1 piept mare de pui (sau 2 pulpe intregi)
– 1 borcan ciuperci marinate
– 1 portie maioneza
– 2, 3 castraveti murati
– sare, piper
– gogosari pentru ornat (optional)
Mod de preparare:
Se fierbe pieptul de pui (sau pulpele) in apa cu sare (daca puneti un morcov si-un patrunjel, va alegeti si cu o supa 😀 ). Se lasa apoi la racit si se taie cubulete.
Se scurg ciupercile din conserva si se taie felioare. Se scurg castravetii, se spala si se taie cubulete. Se amesteca muraturile cu carnea tocata si maioneza. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Salata se orneaza cu felii de gogosar sau masline si se serveste pe un platou sau in cupe. Se pot umple si cosulete, de genul astora: Yorkshire Pudding. Va veti bucura de o salata nemaipomenit de gustoasa si aratoasa!!!!!!!!
Sfat: Se poate pune si o ceapa potrivita, taiata in feliute subtiri, care se freaca apoi cu sare si se pun sa dea cateva clocote in apa cu otet (sa se inmoaie putin). Se scot apoi, se spala cu apa rece si se lasa la scurs. Se folosesc in reteta.
1 comentarii
Dulcegarii