Mancare de fasole alba cu carne de porc si carnati

8 comentarii

Si ca sa vedeti ca, din cand in cand, mai si gatesc, nu doar prajituresc :D, va voi ademeni cu aceasta mancare de fasole cu carnati si carne de porc, de-li-cioa-sa!!!!!!!  In reteta se specifica ca acest fel de mancare se numeste cassoulet si ca se gateste repede si se serveste cald. Foarte adevarat!!! 🙂

Ingrediente:
– 3 linguri ulei de masline
– 150 g. fleica de porc, taiata cuburi
– 2 catei de usturoi, zdrobiti
– 6 carnati proaspeti, taiati segmente
– 400 g. fasole alba (din conserva) , fiarta si scursa de lichid
– 2 rosii, taiate bucati
– 3 linguri bulion
– 300 ml. concentrat de vita
– 2 ramurele de rozmarin

Mod de preparare:

Intr-un vas cu baza dubla, incingeti 1 lingura ulei, la foc mare. Adaugati carnea si presarati sare si piper. Prajiti timp de 5 minute, pana cand se rumeneste. Adaugati usturoiul si continuati sa tineti pe foc alte 2 minute:

Scoateti carnea din vas, adaugati uleiul ramas si carnatii. Prajiti timp de 10 minute, pana se rumenesc:

Adaugati ingredientele ramase si carnea de porc:

Adaugati supa si fierbeti acoperit, timp de 15 minute, la foc mic:

…pana cand boabele de fasole se patrund si sosul se ingroasa:

Satios si gustos!!!
image_pdfPDFimage_printPrint

Alte retete delicioase pentru tine

8 comentarii

Anonymous 14 mai 2011 - 16:46

buna laura,

ce inseamna 300 ml concentrat de vita?

Raspunde
Carmen 14 decembrie 2010 - 17:12

Wow arata foarte bine si cred ca e si foarte bun 😛

Raspunde
Carmen 14 decembrie 2010 - 17:11

Wow arata foarte bine si cred ca e si foarte bun 😛

Raspunde
Fan de papa bun 15 aprilie 2010 - 13:29

WOW cum arata1 se vede ca iti place sa gatesti.:)
Spor!! Cred ca este nevoie

Raspunde
laura 14 februarie 2008 - 02:49

Si noua ne place tare mult cu ciolan afumat, Elena, dar acum am optat…si de lene si de curiozitate (fiindca reteta contine si carne de porc pe langa carnati)…pentru varianta asta rapida.
A fost gustoasa si asa! 😛

Raspunde
Elena 12 februarie 2008 - 14:00

Hihi, si eu am facut ieri fasole alba cu ciolan afumat! E preferata sotului!;)

Raspunde
laura 12 februarie 2008 - 00:41

Thanks, Carmen, you’re very kind!
It was really delicious! 🙂

Kiss you back!

Raspunde
Carmen 10 februarie 2008 - 14:31

wow texas recipes, brava good sunday Laura
kisses

Raspunde

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.