Tarte crocante cu Mars si fulgi de porumb

3 comentarii

Ce ziceti de un baton crocant cu Mars (merge si Snickers :P) dar nu super invelit si-nfofolit si indelung pregatit?! 😀

Un baton delicios si super rapid, pe care il serviti direct din cupe de muffins sau tarte.

Un desert mai rapid, mai bun si mai ciocolatos nu cred ca exista!!!

 

Ingrediente pentru 12 portii:

– 2 batoane de ciocolata cu umplutura caramel “Mars” -200 g.
– 4 linguri smantana dulce (frisca lichida)
– 100 g. fulgi de porumb
– 75 g. visine din dulceata (scurse de sirop)

Ingrediente:

Taiati batoanele bucati si puneti-le intr-un vas la bain-marie sau direct pe foc, dar la foc mic, pana se topesc complet:

Adaugati smantana dulce si amestecati pentru omogenizare:

Adaugati fulgii de porumb:

…si visinele… pe care eu le-am inlocuit cu mure din dulceata… yummy :))

Amestecati si turnati apoi compozitia in forme rotunde, de muffins:

Se tin la frigider pana se racesc complet si se intaresc.
Sint delicioaseee!!!
P.S. Aici aveti o alta varianta…chiar daca nu la fel de spectaculoasa, insa la fel de gustoasa 😛
image_pdfPDFimage_printPrint

Alte retete delicioase pentru tine

3 comentarii

Anonymous 23 noiembrie 2011 - 18:15

super reteta..vreau sa o incerc .dar as dori sa stiu cam cate tarte o sa-mi iasa din cantitatile pe care le-ai precizat..:). multumesc:)

Raspunde
laura 12 februarie 2008 - 00:46

Carmen, we are very much alike :)…cause i love mars too! 😀

It’s a tasty dessert that can be done almost instantly… that’s why i love it! :))

Hugs and kisses, my dear Carmen!

Raspunde
Carmen 10 februarie 2008 - 14:32

noooooooooo
i like mars ever
thank you for the new recipes
bye

Raspunde

Scrie un comentariu

Scrie rezultatul (atentie, daca ati stat mai mult pe aceasta pagina folositi butonul de reload de mai jos): *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.