Gogonele si conopida murate

4 comentarii
[shashin type=”photo” id=”16655″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]
Si iata, cu mare intarziere, va prezint si ultima portie de muraturi din anul asta: gogonele delicioase si buchetele de conopida, asezate frumos in borcane pentru mesele copioase de iarna ce vor veni!!!
Am pus noi si in borcane, dar am ingramadit o tura si in cubul de muraturi de la Tupperware, ca sa dea mai bine-n poza:D
Reteta pe care trebuie s-o urmati, daca mai gasiti gogonele prin piata (ca, virgula, conopida sigur mai gasiti), este aceeasi de aici: Castraveti murati .

Eu chiar in momentul asta musc cu mare pofta dintr-o gogonea si e, fara exagerare, delicioasa!!!!!!!!!!

[shashin type=”photo” id=”16656,16657,16658,16659″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

S-aveti pofta daca le incercati!!!

image_pdfPDFimage_printPrint

Alte retete delicioase pentru tine

4 comentarii

Corina Irimia 16 octombrie 2012 - 18:09

Buna, am facut si eu reteta asta…dar imi poti spune si mie cam in cat timp sunt muratte? Dupa ce imi dau seama? Pup si felicitari pentru aniversarea casatoriei, desi cam tarziu!

Raspunde
Mihaela 4 noiembrie 2010 - 18:51

Laura, am facut si eu gogonele, care au iesit bune, dar mi-au placut cum arata ale tale, asa ca m-am gandit ca la anu sa incerc reteta ta 🙂 Am mancat la un restaurant de curand gogonele si erau mai bune ca ale mele, si cum patronul e din Banat, ma gandesc ca ala e secretul 🙂 Ce voiam sa te intreb, ca am vazut ca gogonelele le ai in recipiente de plastic: ai pus apa fierbinte in recipientele de plastic? Multumesc

Raspunde
geta 4 noiembrie 2010 - 09:56

Arata delicios…eu le vad langa niste fasolica…si sa sorb si putina zeama de la muraturi…

Raspunde
mirela c 3 noiembrie 2010 - 20:06

Si ale mele sunt deja murate ,am pus si la borcan si la butoi dupa preferinta ,dar cele la butoi sunt nemaipomenite .

Raspunde

Scrie un comentariu

Scrie rezultatul (atentie, daca ati stat mai mult pe aceasta pagina folositi butonul de reload de mai jos): *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.