Frigarui de pui cu nuca si gutui

2 comentarii
Frigarui de pui cu nuca si gutui, aparent, simple si neatragatoare dar de fapt extraordinar de gustoase!!!!!! 

Daca nu aveti compot de gutui la indemana, folositi unul de ananas sau mango. Va fi mai exotic un pic dar la fel de bun! 😀

Noi, in Banat, apreciem foarte mult aceasta combinatie de sarat si dulce. In fiecare duminica, se manca, la masa de pranz, friptura cu compot si nu gasesc nici acum ceva mai gustos de-atat! :))

Ingrediente:

  • 1 piept de pui (potrivit)
  • sare si piper, dupa gust
  • condimente: praf de usturoi, boia etc
  • 150-200 g nuci macinate
  • un borcan compot de gutui
  • un albus de ou, batut

 

Mod de preparare:

Taiati pieptul de pui cuburi. Condimentati bucatile de carne foarte bine cu sare, piper si condimentele preferate.

Dati cubuletele mai intai prin faina, albus batut si in final prin nuca macinata.

Prajiti carnea in ulei incins cca. 7 minute, apoi scoateti-o pe un servet de hartie, sa se scurga.

Infigeti intr-o frigaruie bucati de pui si cuburi de gutui din compot.

Aranjati frumos pe platou, langa alte aperitive 🙂

 

Pozele vechi:

image_pdfPDF

Alte articole interesante pentru tine

2 comentarii

Laura 29 aprilie 2009 - 20:24

Dragul meu Jacktel, m-ai coplesit cu laudele tale!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂
Iti multumesc din suflet!

Raspunde
Jacktels Kochbuch 28 aprilie 2009 - 17:09

Creation asta este Culinaroscar !!!

Raspunde

Scrie un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.