Frigarui de pui cu nuca si gutui, aparent simple si neatragatoare, dar in fapt extraordinar de gustoase!!!!!!!!!!
Daca nu aveti compot de gutui la indemana, folositi unul de ananas sau mango 😉
Ingrediente:
– 1 piept de pui (potrivit)
– sare, piper
– condimente
– 150-200 g. nuci macinate
– 1 borcan compot de gutui
– 1 albus de ou, batut
Mod de preparare:
Se taie pieptul de pui cuburi. Se condimenteaza cu sare, piper, condimente. Se dau cubuletele mai intai prin faina, albus batut si in final prin nuca macinata. Se prajesc in ulei incins cca. 7 minute, dupa care se scot. Se infig intr-o frigaruie bucati de pui si cuburi de gutui din compot. Se aranjeaza frumos pe platou, langa alte aperitive 🙂
[shashin type=”photo” id=”12969″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]
Pozele vechi 🙂
2 comentarii
Dragul meu Jacktel, m-ai coplesit cu laudele tale!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂
Iti multumesc din suflet!
Creation asta este Culinaroscar !!!