Focaccia cu oregano, dintre toate variantele de focaccia incercate de mine pana acum, e preferata lui Bogdi si e cea care ne duce intotdeauna cu gandul la vacanta de vara. …
drojdie
-
Dragii mei, daca purtati nume de floare, va urez in primul rand „La multi ani!” si apoi va invit la o placinta cu ton, fiindca e ultima dezlegare la peste…
-
Aceste floricele cu carne au fost facute pentru un moment foarte special din vietile noastre, aniversarea celor mai frumosi 9 ani ca sot si sotie. Anul asta, in octombrie, eu…
-
Aceste branzoaice sunt delicioase si absolut pe „gustul” gospodinelor incepatoare 😛 Metoda lor de impachetare e una extrem de simpla, dupa cum veti afla mai jos. Irina draga, mii de pupici bunicii…
-
Foarte gustoase aceste bascute cu dulceata, din aluat dospit, cu „mot” de fructe!!! Le-am savurat cu totii, cu mare placere, chiar daca am reusit sa le ard un pic 😀…
-
[shashin type=”photo” id=”14167″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”] Daca iubiti aluaturile cu drojdie (nu neaparat sa le faceti, ci sa le savurati :P) nu ocoliti aceste chifle cu afumatura, deloc greu…
-
GemPrajituriRetete de CraciunRetete pentru PastiRetetele mamei
Greta Garbo
scris de catre Laura Savascris de catre Laura SavaAsa o stiu eu dintotdeauna, Prajitura Greta Garbo, fiindca asa ne spunea mami de Craciun si de Pasti: „Va fac Greta Garbo!!!” 😀 , dar o mai puteti gasi si sub…
-
DiversePrajituriRetete de CraciunRetete pentru PastiRetete pentru RevelionRetete traditionaleRetetele mamei
Saviecuta cu mac si nuca (Baigli)
scris de catre Laura Savascris de catre Laura SavaDupa o lipsa indelungata din bucatarie revin, iata, cu forte noi, cu o saveaca ca-n Banat, o saviecuta cu mac si nuca, cunoscuta si sub numele de sucitura sau Baigli,…
-
Dragii mei, trebuie sa incercati aceste cornuri moi si pufoase, pentru ca sunt cu adevarat un deliciu, un rasfat dulce! Si simple, si umplute cu dulceata sau ciocolata! Dar le…