Ingrediente:
– 150 g ciocolata cu lapte
– 100 g ciocolata neagra
– 50 g fulgi de nuca de cocos
– 125 g fulgi de ovaz (crocanti, cu stafide) sau cornflakes/musli
– 25 g migdale (coapte si tocate)
Mod de preparare:
Se topeste ciocolata in bain-marie (nu va amagiti, n-am folosit nici de data asta din aia neagra 😀 ), se adauga nuca de cocos, fulgii de ovaz sau porumb ori musli si migdalele maruntite. Se amesteca totul foarte bine.
Se tapetetaza o tava cu hartie de copt si se unge cu ulei (cu pensula de bucatarie). Se iau galuste=crossies din compozitie, cu ajutorul a doua lingurite, si se aseaza pe hartia unsa:
[shashin type=”photo” id=”18175″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]
Se lasa la racit, si-apoi…se rontaie 🙂
…desi a doua zi sint muuult mai bune!!!
[shashin type=”photo” id=”18176″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]
Rapid si delicios!!!
[shashin type=”photo” id=”18177,18178″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]
P.S. La mine-n revista zicea asa:
– 100 g ciocolata cu lapte
– 100 g ciocolata amaruie
– 200 g fulgi de ovaz sau musli
Modul de preparare e acelasi, asa ca va urez spor in prepararea ambelor variante!
…iar aici mai aveti o idee!
7 comentarii
fulgi de nuca de cocos e aceiasi cu cocos razuit ? eu cumpar fructul si il dau prin razatoare fina
super,bun de facut,bucuria copiilor si nu numai
Bun bun bun! Si super simplu de facut! Abia astept sa-i dau de gust 🙂
vai Laura ce pofta mi-ai facut, maine cumpar ciocolata ..daca aveam acum in casa cred ca imediat ma puneam pe treaba :))
meravigliosi. Complimenti !!!
Arata super delicios!Am facut si eu inainte de Paste,din cereale tip orez,ciocolata si bombonele!
Confirm ca sunt un deliciu:)
p.s.daca doresti sa le vezi,uite aici sunt http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150165377634162&set=a.499381664161.276117.628189161&type=1&theater
mamma mia che bontà! complimenti! buon w.e.!