3,K
Coaste de porc la gratar sau la cuptor, pentru toti iubitorii de carne!!! 😛
Ingrediente:
- coaste de porc
- 1 ceapa mica
- boabe de piper
- sare, dupa gust
- 3, 4 catei de usturoi
- condimente pentru gratar
- boia dulce
- ketchup de casa picant
- 2, 3 lingurite miere
Mod de preparare:
Coastele de porc se pun la fiert cu boabele de piper, ceapa intreaga si sare dupa gust.
Condimentele pentru gratar se amesteca cu ketchup-ul de casa, usturoiul tocat, boiaua si mierea; coastele fierte se pun la marinat in sosul rezultat si apoi se dau la cuptor pana se rumenesc.
Aici inainte de a fi bagate la cuptor:
…si aici: dupa 🙂
Faine rau!!! 😀 …la vara, incingem grataru’ cu ele! 😛
Merg bine langa o salata de cartofi, de fasole… sau ce vreti voi!
13 comentarii
Absolut delicioase!
Multumesc Laura pentru aceste costite..delicioase sau mai bine zis te lingi pe degete..sotul meu a venit cu niste costite afumate si nu stiam ce sa fac din ele…pentru ca tu esti Ingerasul meu …am intrat aici si ….multumesc mult.Sa fii binecuvantata pentru tot ce faci.Gratie si binecuvantari Divine
Eu si sotul meu vrem sa iti multumim ca exista acest minunat blog si mai ales ca ai impartasit cu noi reteta asta delicioasa! Am facut duminica trecuta si la 11 noaptea mancam de nu ne puteam opri!!! 🙂
Arata foarte bine, cat timp le-ai lasat la fiert?
Lory, ce mult ma bucur ca-ti fac cu ochiul retetele mele! 🙂
…costitele astea sint intr-adevar grozave, merita sa le incerci 🙂
excelente !!!toate retetele tale sunt minunate
sigur le incerc si eu ca arata prea bine…mmmm
Felicitari!!!!
Thanks, Carmen, those were, indeed, some nice pieces of meat! :)))
Kiss u!
delicious
very good
Mihaaaa, nu mai pune si tu sare pe rana :)))))))
…bune-au fost, chiar ca… 😛
Te pupam cu drag, eu cu Bogdi… si pe blackcat, as well! 😉
auuu,ce bine arataa!Vreau si eu!!
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Edith, scumpa, n-am vrut sa te ispitesc asa rau :)) … coastele astea mega-apetisante 😛 …sint facute cu mult timp inainte de a incepe postul numai ca n-am avut eu timp sa le postez…
Sosul l-am facut din pasta de ardei: dulce si iute, pasta de rosii, „tocana” de-a mea pentru ciorbe (si nu numai)-reteta o gasesti la „Preparate de post”… condimente pentru gratar, mult usturoi… tot ce vrei tu! 😀
Sint faine rau, eu de-abia stept sa le fac la afara, la gratar…
Laura, m-ai omorat cu cotletele tale :(( Imi ploua in gura!
Ce sosuri ai pus tu? Sos de rosii? sau… altceva?