Banuti cu Camembert

2 comentarii

Cand am preparat aceste gustarele prima oara, acesti banuti cu camembert, atat de usor de facut, nu imi imaginam cat de gustosi vor fi! 😀

Ingrediente pentru 24 de bucati:

– 24 banuti de paine de secara
– unt sau Almette, pentru uns
– 250 g Camembert
– struguri albi si negri
– boia dulce


Ingrediente:

Se ung cu unt 24 de banuti de paine de secara si cum n-am gasit niciunde asa ceva, am cumparat paine cu cereale pe care am taiat-o cu o forma rotunda:

Se unge fiecare banut cu unt, eu am folosit Almette (ii place lui Bogdi) si se lipesc apoi cate doi. Se ung si deasupra:

Se taie transversal rotitele de camembert, adica pe mijloc 😛 …eu oricum nu le-am mai sectionat, ca sa avem din ce musca :))) …si se mai taie inca o data, rezultand 24 de triunghiuri.


Normal ca nu m-am apucat sa numar cate triunghiuri mi-au iesit 🙂 …ci le-am pus pur si simplu pe banuti:


Se presara boia si se orneaza tartinele cu boabe de struguri albe si rosii, eu am avut doar rosii:


Pe platou, langa pudding-urile cu muraturi:

Aici gasiti reteta pudding-urilor cu muraturi.
image_pdfPDF

Alte articole interesante pentru tine

2 comentarii

Mirabela 24 mai 2011 - 09:31

Dupa ce am citit reteta ta pe care am propuso la un meniu de reuniune unde o sa fac un bufet suedez , am gasit si paine de secara din intamplate intrun supermarket plus :). Astept sa o pregatesc si sper sa pot face si cateva poze pentru ca nu reusesc niciodata sa ajung sa fac si poze la Bufeturile Suedeze. Oricum cateva din preparatele respective sunt de pe siteul tau ;)).

Raspunde
laura 13 noiembrie 2007 - 16:46

Iti multumesc frumos pentru aprecieri si ma bucur mult ca m-ai gasit 🙂
Uite reteta cu muraturile si „suportul” lor 🙂
http://savalaura.blogspot.com/2007/02/pudding-cu-muraturi.html

E prima oara cand incerc sa dau link, sper ca mi l-a luat… daca nu, reteta se numeste: -Pudding cu muraturi- si o gasesti la meniul special de Craciun, de anul trecut.
Acolo vei gasi si trimiterea catre reteta de pudding-uri.
Ambele sint delicioase si perfecte pentru un meniu mai deosebit.

Te mai astept pe la mine! 🙂

Raspunde

Scrie un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.