Sos Snickers

10 comentarii

Am preparat acest sos Snickers, acest sos de ciocolata pentru inghetata absolut de-li-cios, acum muuult timp, prin 2007!!! De atunci l-am refacut de multe ori insa nu stiu cum se intampla, ca se topea efectiv 😀
E mai mult decat perfect pentru retetele de inghetata pe care le-am afisat deja pe blog, dar si pentru prajiturile sau torturile carora le sta de minune cu un strat gros de glazura de ciocolata cu alune 😛

 

Ingrediente:

  • 2 batoane Snickers
  • 175 g ciocolata cu lapte
  • 50 g zahar
  • 150 ml apa

 

Mod de preparare:

Puneti la foc foarte mic sau la bain-marie ciocolata rupta in bucati impreuna cu batoanele Snickers, de asemenea, facute bucati 🙂 Adaugati zaharul si amestecati usor pana cand zaharul se dizolva. Adaugati apa si fierbeti timp de 3-5 minute, in functie de cat de gros vreti sa fie sosul.

Se face rapid de tot si e delicios, turnat peste inghetata favorita!

Daca atunci cand se raceste se intareste prea tare, repuneti-l pe foc si mai adaugati o lingura de apa sau lapte.
Folositi-l apoi cu pofta!!! 🙂

image_pdfPDFimage_printPrint

Alte retete delicioase pentru tine

10 comentarii

Claudia Vaga 25 iulie 2013 - 16:05

Doamne dumnezeule,ce ispita!!!:D

Raspunde
Ellie 28 iunie 2011 - 17:12

Look delishious. My granddaughter will love this!!

Raspunde
Retetele lui Ari 12 iunie 2011 - 07:48

super faina reteta laura, o sa fac si eu cu ciocolata amaruie!

Raspunde
Petrica 11 iunie 2011 - 01:03

De cand ai inceput sa vorbesti engleza Laura draga? bun snickers-ul tau iubita !

Raspunde
Licuta Marin 10 iunie 2011 - 21:56

O idee grozava!…Super delicios!

Raspunde
me and you 10 iunie 2011 - 14:00

draga mea….m ai convins!!!!!cu siguranta la primele cumparaturi snickersul o sa fie achizitionat…..pt test!!…multumesc !!!

Raspunde
Ada 10 iunie 2011 - 13:10

Vai de capul meeeeeeeeeeuuuuuu :))))))))))

Raspunde
Nati - lia 10 iunie 2011 - 12:26

Draga Laura, iti vizitez blogul de foarte mult timp si nu cred ca exista altul care sa-l depaseasca. Vin cu o mare rugaminte daca poti si ai timp sa-mi explici si mie cum sa postez pe blog diverse ex. titlul/prajituri sau inghetate si lista ce urmeaza sub titlu. Am incercat si nu reusesc/nu prea ma pricep asta e. Poti sa/mi scri pe mail nataliachilom@gmail.com sau imi lasi un comentariu pe blog Nati-lia. Sper sa nu te superi iar acest comentariu sa nu il postezi pe blog nu am stiut adresa de mail. Iti multumesc mult. Pup

Raspunde
Federica 10 iunie 2011 - 11:35

mmmmmmmmmmmm…golose!!!!baci!

Raspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.