Sos rapid de rosii

2 comentarii

Stiu ca e mai usor sa deschidem un borcan de sos cumparat din magazin cand pregatim paste ori pizza, dar cu siguranta e mai sanatos sa il facem, chiar noi, in casa 😉
Eu l-am facut cu ultimele rosii coapte din gradina si a iesit foarte gustos.
Cand va grabiti, deci, alegeti varianta asta 😉

Ingrediente:

– 250 g. rosii decojite
– 50 g. pasta de rosii sau bulion gros
– 2 lingurite parmezan
– 1/2 lingurita oregano
– 1/2 lingurita sare
– 1/4 lingurita piper

Mod de preparare:
Mixati bine ingredientele. Serviti imediat sosul peste pastele preferate sau pastrati-l la congelator, in tavita pentru cuburi de gheata, urmand sa-l folositi la nevoie.
E chiar grozav 🙂 …eu l-am folosit la ruladele de paste.

P.S. Puteti inlocui parmezanul cu branza sarata de oaie, rasa, evident 😛

image_pdfPDFimage_printPrint

Alte retete delicioase pentru tine

2 comentarii

Dragos Andrei Izvernariu 20 august 2012 - 16:45

SOS PENTRU PIZZA? ce zici de niste ulei de masline, foi de dafin, putin zahar, busuioc si tarhon ptr completare…alaturi de sosul de rosii, oregano, sare de mare, piper… totul 3-4 minutele la incalzit si apoi lasat la racit…mie imi place mai mult asa cum zic eu…parmezanul poti sa il adaugi si mai tarziu…incearca.

Raspunde
http://mamasiiubita.blogspot.com/ 26 septembrie 2010 - 15:21

Cat il poti pastra in frigider?

Raspunde

Scrie un comentariu

Scrie rezultatul (atentie, daca ati stat mai mult pe aceasta pagina folositi butonul de reload de mai jos): *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.