Sos rapid de rosii

2 comentarii
Sos rapid de rosii, facut cu ultimele rosii coapte din gradina. Nu va pot spune cat de gustos a iesit!!!
Stiu ca e mai usor sa deschidem un borcan de sos cumparat din magazin cand pregatim paste ori pizza, dar cu siguranta e mai sanatos sa il facem, chiar noi, in casa.
Cand va grabiti, deci, alegeti varianta asta 🙂

Ingrediente:

  • 250 g rosii decojite
  • 50 g pasta de rosii sau bulion gros
  • 2 lingurite parmezan
  • jumatate lingurita oregano sau busuioc
  • o lingurita sare
  • o lingurita zahar
  • un sfert lingurita piper

 

Mod de preparare:

Mixati bine toate ingredientele.

Serviti imediat sosul peste pastele preferate sau pastrati-l la congelator, in tavita pentru cuburi de gheata, urmand sa-l folositi la nevoie.

Puteti inlocui parmezanul cu branza sarata de oaie, rasa, evident 😛

E chiar grozav 🙂 …eu l-am folosit la ruladele de paste.

image_pdfPDF

Alte articole interesante pentru tine

2 comentarii

Dragos Andrei Izvernariu 20 august 2012 - 16:45

SOS PENTRU PIZZA? ce zici de niste ulei de masline, foi de dafin, putin zahar, busuioc si tarhon ptr completare…alaturi de sosul de rosii, oregano, sare de mare, piper… totul 3-4 minutele la incalzit si apoi lasat la racit…mie imi place mai mult asa cum zic eu…parmezanul poti sa il adaugi si mai tarziu…incearca.

Raspunde
http://mamasiiubita.blogspot.com/ 26 septembrie 2010 - 15:21

Cat il poti pastra in frigider?

Raspunde

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.