Paine cu banane

6 comentarii

Ce poate fi mai bun intr-o dupa amiaza insorita de primavara decat un desert rapid si delicios, compus din felii proaspete de paine, si banane, si miere, si suc de portocale?! Exact, nimic šŸ˜›

Ingrediente:

– 4 felii de paine
– 80-100 g. nuca macinata
– 100 ml. suc proaspat de portocale
– 2 linguri miere
– un praf de sare
– 1 banana mare, bine coapta
– margarina/unt pentru uns tava

Mod de preparare:
Se stoarce portocala (una potrivita); se amesteca nuca macinata cu mierea si cu sucul de portocale.
Se adauga banana si se sfarama cu furculita.
Se trec feliile de paine prin aceasta compozitie cremoasa (presati cu mainile compozitia deasupra feliilor, pentru ca sa se lipeasca bine :P) apoi se pun in tava unsa cu margarina, sau unt, daca nu tineti post šŸ˜‰
Se dau feliile de paine la cuptor, la foc usor (170 grade C) pentru cca. 18-20 de minute, sau pana cand se rumenesc.
Se lasa la racit si se servesc cu feliute de banana si extra-miere šŸ˜›
Delicioase!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image_pdfPDFimage_printPrint

Alte retete delicioase pentru tine

6 comentarii

Anonymous 30 martie 2012 - 23:24

Sunt delicioase!!!

Raspunde
Geo 25 martie 2012 - 13:42

Suna bine! Ai o multime de retete care trebuie incercate! Ms

Raspunde
Roxana 23 martie 2012 - 16:56

Chiar nimic nu poate fi mai bun in perioada asta! Abia astept sa incerc si eu.

Raspunde
Anonymous 23 martie 2012 - 11:27

chiar aveam niste nuca macinata si nu stiam ce sa fac cu ea pentru ca nu prea ma dau in vant dupa nuca(imi place doar in blaturile de tort,si acum e post),dar ideea asta de gustare mi se pare delicioasa,am sa o incerc si eu azi.merci:)

Raspunde
stefy 23 martie 2012 - 08:07

interesanta combinatie!!!:)

Raspunde
Beth 22 martie 2012 - 22:49

Il est superbe ce pain au bananes, bravo!

Raspunde

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.