Ce poate fi mai bun intr-o dupa amiaza insorita de primavara decat un desert rapid si delicios, compus din felii proaspete de paine, si banane, si miere, si suc de portocale?! Exact, nimic 😛
Ingrediente:
– 4 felii de paine
– 80-100 g. nuca macinata
– 100 ml. suc proaspat de portocale
– 2 linguri miere
– un praf de sare
– 1 banana mare, bine coapta
– margarina/unt pentru uns tava
Mod de preparare:
Se stoarce portocala (una potrivita); se amesteca nuca macinata cu mierea si cu sucul de portocale.
Se adauga banana si se sfarama cu furculita.
Se trec feliile de paine prin aceasta compozitie cremoasa (presati cu mainile compozitia deasupra feliilor, pentru ca sa se lipeasca bine :P) apoi se pun in tava unsa cu margarina, sau unt, daca nu tineti post 😉
Se dau feliile de paine la cuptor, la foc usor (170 grade C) pentru cca. 18-20 de minute, sau pana cand se rumenesc.
Se lasa la racit si se servesc cu feliute de banana si extra-miere 😛
Delicioase!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6 comentarii
Sunt delicioase!!!
Suna bine! Ai o multime de retete care trebuie incercate! Ms
Chiar nimic nu poate fi mai bun in perioada asta! Abia astept sa incerc si eu.
chiar aveam niste nuca macinata si nu stiam ce sa fac cu ea pentru ca nu prea ma dau in vant dupa nuca(imi place doar in blaturile de tort,si acum e post),dar ideea asta de gustare mi se pare delicioasa,am sa o incerc si eu azi.merci:)
interesanta combinatie!!!:)
Il est superbe ce pain au bananes, bravo!