Acest tort de post cu piure de castane si crema de gris cu nuca este ultima reteta de post din anul acesta si este una extrem de reusita!!! Nu…
gris
-
[shashin type=”photo” id=”18480″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”] De cand am vrut sa fac Revani, prajitura cu gris insiropata de care vuieste bucataria turceasca (si greceasca ð ). Iat-o acum si…
-
[shashin type=”photo” id=”16301″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”] De fiecare data cand ma intorc din Grecia, cu marea-n suflet si soarele-n picioare :P, imi promit ca voi incerca toate retetele din…
-
Dragilor, nu stiu voua ce va aminteste de copilarie, dar eu de fiecare data cand ma uit prin curte sau gradina (zici ca-s Creanga ð ) am impresia ca…
-
Prieteni dragi, astazi este prima zi din postul Craciunului, post care mi-a adus intotdeauna liniste si bucurie-n suflet… Sper si imi doresc cu tarie ca si anul acesta sa…
-
[shashin type=”photo” id=”16018″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”] Aceasta prajitura cu gris, insiropata si delicioasa, ii este dedicata cu toata dragostea scolarelului meu preferat, Bogdi!!! A intrat cu maaare bucurie in…
-
Daca va spun ca am facut icre de post, din gris si bulion, si ca seamana tare mult cu o salata de icre adevarata, o sa ma credeti?? …pai, ar trebui…
-
[shashin type=”photo” id=”16195″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”] Dragilor, ati mancat vreodata pizza cu blat de gris?! Daca raspunsul e nu, va invit s-o incercati numaidecat, pentru ca e delicioasa!!!! Blatul…
-
O prajitura delicioasa si rapida de post, cu mere si „blat” de gris, si „caciulita” de nuci coapte ð Sa o incercati neaparat!!! Ingrediente: – 1,5 kg de mere (in…
-
Aceasta budinca de gris cu zmeura si bine-nsiropata cu suc proaspat de portocale este fantastica!!! Fina si delicioasa ð Ingrediente pentru 15 bucati: – 2 linguri pesmet – 50 g.…
-
[shashin type=”photo” id=”16286″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”] Poate ca titlul v-a indus in eroare in primele 2 secunde :P, dar apoi, dupa o scurta citire a ingredientelor, v-ati lamurit ca…