2,1K

Crenvursti in pijama…pe cat de haios suna, pe-atat de rapid se fac si sunt extra gustosi!!! 😀
Ingrediente:
- 1 pachet foitaj (450 g)
- 16 crenvursti de pui
- 1 galbenus+1 lingura lapte cald pentru uns
Mod de preparare:
Se incinge cuptorul la 200 grade C. (foc puternic).
Se lasa aluatul de foi la dezghetat apoi se taie, pe lung, in 4 fasii late (si egale). Se taie patrate din fiecare fasie cu care se invelesc crenvurstii (daca crenvurstii sint prea mari, taiati-le capetele). Eu am obtinut 4 bucati de „blat” la fiecare fasie, dar daca intindeti un pic aluatul cu sucitorul, veti obtine mai multe.
Se ung crenvurstii deasupra cu galbenus si un pic de lapte cald si se coc cca. 12 minute in cuptorul preincalzit.
Se servesc fixati cu scobitori:
Suuuuper-faini!!!
Poza veche 🙂

4 comentarii
Retele tale din aluat frantzuzesc sau foietaj sint f. bune si frumos prezentate.Felicitari Laura!
Buna Laura :* iti urmaresc blog-ul de ceva timp si nu pot decat sa te felicit pt minunatele retete pe care ni le imparti. Retetele tale sunt pur si simplu „Yammy yam ” -asa cum spune prichindelul meu.
Cea mai buna reteta!!!! Imi plac atat de mult!
daaaa, chiar au fost super faini
inca o idee inspirata si usor de pus in practica 😉 multumim!