Limonada bruna

1 comentarii
[shashin type=”photo” id=”17422″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]
Aceasta limonada bruna este foarte revigoranta!!! Noua ne-a placut foarte mult si ne-am distrat de minune ca niciunu’ dintre noi n-avea chef sa manance castravetele 😀 … care, de fapt, si-a meritat pe deplin prezenta, dand o nota super-fresh preparatului.

 

Ingrediente pentru 6-8 portii:
– 1 litru limonada
– 250 ml bere bruna
– 2 ramurele de menta proaspata
– 100 ml gin (optional)
– 3, 4 felii de castravete (optional)
– 1 portocala, taiata sferturi si apoi felii
– 1 lamaie, taiata sferturi si apoi felii
– o mana cuburi de gheata
Mod de preparare:
Fiindca lui Cipi nu-i prea place ginul, eu nu am pus decat vreo doua linguri :))
Aici aveti limonada (o puteti prepara si cu apa minerala: din sucul si coaja rasa de la 2 lamai, 200 g. zahar si 1 l apa minerala):

[shashin type=”photo” id=”17423,17424″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Puneti menta, castravetele (doar cine nu se teme de senzatii noi :P) si gheata intr-o cana incapatoare, apoi adaugati berea si ginul. Zdrobiti totul cu un sucitor si adaugati limonada.

Eu am facut poza in varianta ne-zdrobita 🙂 …caci am testat pe alte 2 pahare, cu zdrobituri…si nu mi-a placut cum arata…

Poza finala:

[shashin type=”photo” id=”17425″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

image_pdfPDFimage_printPrint

Alte retete delicioase pentru tine

1 comentarii

Anonymous 7 mai 2011 - 18:24

Draga Laura,in primul rand vreau sa-ti multumesc pentru ceea ce faci mai ales ca datorita tie s-a apucat si fiica mea de gatit.Are 21 de ani si pana acum n-a gatit niciodata si nici nu mi-o imaginam langa aragaz facand cu atata placere mancare si dulciuri.Am luat si eu exemplu de la ea si am facut crema de cremsnit,exceptionala intr-adevar.Felicitari

Raspunde

Scrie un comentariu

Scrie rezultatul (atentie, daca ati stat mai mult pe aceasta pagina folositi butonul de reload de mai jos): *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.