
E atat de buna in combinatia asta si, de-acum, ca stiu asta, voi mai strecura bezele si in alte sortimente de inghetata!!! :))
Ingrediente:
- 1 portie inghetata de vanilie, reteta de baza
- 2 piersici mari, bine coapte
- 75 g bezea sfaramata
- sirop de zmeura (optional)
Mod de preparare:
Preparati inghetata de vanilie dupa reteta de baza, cu link mai sus la ingrediente 🙂
Congelati-o 3 ore, dupa care scoateti-o si bateti-o bine pentru a sparge cristalele de gheata.
Taiati cuburi piersicile si adaugati-le in inghetata; amestecati bine. Adaugati bezeaua sfaramata si turnati, daca aveti si vreti 😀 , sirop de zmeura in spirala pentru a obtine un aspect marmorat.
Dati inghetata la congelator pentru minim 2 ore sau pana cand se intareste.
Serviti-o cu pofta, din cupe adanci si reci :))
Puteti pune si mai multe bezele daca vreti, iar pe unele dintre ele le puteti taia in bucati mai mari. Iar daca va plac deserturile reci cu ciocolata, decorati cupele de inghetata cu ciocolata topita, alba sau cu lapte!
A fost delicioasa!!!!
4 comentarii
Buna, ca tot aminteai de siropul de zmeura, am cumparat ieri de la Balea Lac o sticluta de sirop de zmeura si sunt curioasa daca detii o reteta pentru el 🙂
Cat de bineeee arataaaaaa!!!!!!….
Yam yam am sa incerc si eu sa vad daca imi iese 😀
Delicios:)