Cappuccino inghetat

2 comentarii
 [shashin type=”photo” id=”17521″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]
E vara, in sfarsit, iar eu, una, o sa-mi fac muuulte din astea in vara asta. Multe cesti cu cappuccino inghetat, adica 😀

Ingrediente:

– 500-600 ml lapte rece
– 4 linguri cafea instant (nes)
– 8 bile inghetata de vanilie
– 2, 3 linguri zahar

Mod de preparare:
Amestecati foarte bine laptele rece cu zaharul, cafeaua instant si inghetata, avand grija sa se dizolve bine si sa nu faca cocoloase. Eventual puteti folosi un mixer sau un aparat special “Latteo”, folosit mai ales in Italia pentru prepararea unui delicios cappuccino cu multa spuma.
Eu am unul, inca de acum 10 ani, dar l-am folosit destul de rar…
Acum insa, l-am pus la treaba 😛

[shashin type=”photo” id=”17522,17523,17524,17525″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

…si ce bine si-a facut treaba!!!

[shashin type=”photo” id=”17526″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Peste spuma care se formeaza puteti presara putina pudra de cacao sau nes:

[shashin type=”photo” id=”17527″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Racoritor si absolut delicios 🙂

image_pdfPDFimage_printPrint

Alte retete delicioase pentru tine

2 comentarii

Mirela Agocs 30 august 2012 - 15:14

foarte extraordinar iubesc sa beau un capucino….dar din pacate nu stiu sal fac.

Raspunde
Bianca 26 iunie 2011 - 13:39

Super reteta!!!

Raspunde

Scrie un comentariu

Scrie rezultatul (atentie, daca ati stat mai mult pe aceasta pagina folositi butonul de reload de mai jos): *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.