3,5K
Eu am facut portie dubla de parfait de fructe, va zic de la inceput 😀 , si bine am facut!! E nemaipomenit de gustos si racoritor!!!
Portia de struguri bate toate recordurile 😀 , dar si cea cu piersici este extraordinar de buna!
O inghetata in doua culori, extrem de aromata si apetisanta!
Ingrediente pentru 4 portii:
- 250 ml lapte
- 2 plicuri zahar vanilat (20 g)
- 6 galbenusuri
- 200 g zahar
- 350 ml smantana pentru frisca
- 4 cl rom sau vin alb
- 200 g piersici din conserva
- 200 g struguri albi
Mod de preparare:
Preparare compozitie Parfait:
Dati in fiert laptele cu zaharul vanilat. Separat, bateti galbenusurile cu zaharul. Inglobati aici laptele fierbinte, dar nu clocotit.
Reduceti focul la minim si amestecati pana ce se ingroasa.
Dati deoparte si amestecati in continuare pana se raceste:
Finalizare inghetata:
Se imparte crema; in jumatate se amesteca piersicile pasate si bucatile:
4 comentarii
Ma bucur mult ca ma intelegi!!! 🙂
…si cum se intampla sa fie si Bogdi meu scump un pic bolnavior, traba merge si mai greu, hi, hi…dar satisfactia e enorma vazand ca oameni atat de deosebiti, cum esti tu, imi scriu si-mi sint alaturi 🙂
Multe, multe salutari!!!
Hallo Laura,
foarte multumesc de Cuvintele frumoase.
De atita Lucru care ai tu , mä mir cä ai apucat sä citesti Comentarul.
Schuze de ce….
Si tie iti doresc toate cele bune..
Wow, Jacktel, nu-mi incap in piele de fericire fiindca iti place parfait-ul meu!!! 🙂
A fost delicios, imi amintesc prea bine! 😛
…si daca as stii ca ne-ai onora cu vizita ta, l-as face chiar acum…in portie dubla!!! 🙂
P.S. Imi cer scuze ca nu ti-am raspuns pana acum dar am pierdut mesajul printre celelalte (la fel de minunate) de la tine 🙂
Mii de multumiri si numai bine!!!
Exclusiv , Exclusiv.
Mail mult nu mai zic , sau…?
spune-mi cind mai faci si trag o Fugä
LG Jacob