Inghetata vegana cu unt de arahide si banane

0 comentarii

Cu aceasta inghetata vegana cu unt de arahide si banane imi iau ramas bun de voi, prieteni dragi…dar numai pentru cateva zile 🙂 Plecam in vacanta in curand, iar singurul lucru care imi vine-n minte acum e marea!!!! Marea albastra, cu valuri, pescarusi…

Va trimit cei mai dulci pupici (sa va tina de urat pana cand ma-ntorc 😀 ) si va doresc zile frumoase, nu excesiv de calduroase, cu portii mari de inghetata!!! :))

Va sfatuiesc sa faceti din start doua portii!!!

 

Ingrediente:

  • 100 g unt de arahide (cremos)
  • 3 banane mici, bine coapte (aprox. 180 g)
  • 15 g pudra de cacao
  • 1 lingura sirop de artar sau miere (lichida, nezaharisita)

 

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele intr-un bol inalt si se mixeaza cu mixerul vertical pana cand rezulta o crema spumoasa. Se pune la congelator pentru minim 3-4 ore, dupa care se poate servi in pahare sau boluri reci (le tineti 10 minute la frigider, inainte de a le umple).

E extraordinar de gustoasa!!!

image_pdfPDFimage_printPrint

Alte retete delicioase pentru tine

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.