Cu aceasta inghetata vegana cu unt de arahide si banane imi iau ramas bun de voi, prieteni dragi…dar numai pentru cateva zile 🙂 Plecam in vacanta in curand, iar singurul lucru care imi vine-n minte acum e marea!!!! Marea albastra, cu valuri, pescarusi…
Va trimit cei mai dulci pupici (sa va tina de urat pana cand ma-ntorc 😀 ) si va doresc zile frumoase, nu excesiv de calduroase, cu portii mari de inghetata!!! :))
Va sfatuiesc sa faceti din start doua portii!!!
Ingrediente:
- 100 g unt de arahide (cremos)
- 3 banane mici, bine coapte (aprox. 180 g)
- 15 g pudra de cacao
- 1 lingura sirop de artar sau miere (lichida, nezaharisita)
Mod de preparare:
Se pun toate ingredientele intr-un bol inalt si se mixeaza cu mixerul vertical pana cand rezulta o crema spumoasa. Se pune la congelator pentru minim 3-4 ore, dupa care se poate servi in pahare sau boluri reci (le tineti 10 minute la frigider, inainte de a le umple).
E extraordinar de gustoasa!!!