Nectarine cu inghetata

9 comentarii

V-am ademenit pana acum cu nectarine umplute cu pricomigdale (o nebunie!!! :P) si in aluat, asa ca acum a venit vremea sa vi le arat umplute si cu inghetata :))
Se prepara incredibil de usor si rapid, in cazul de fata fiind pregatite la cuptorul cu microunde, dar le puteti face in acelasi fel si la cuptor 😉
Un dulce pe care nu trebuie sa il ratati!!!

Ingrediente:

– 4 nectarine/piersici mari
– 1 lingura unt
– 4 lingurite zahar (brun)
inghetata de vanilie

Mod de preparare:
Spalati bine fructele; lasati-le apoi la scurs.
Taiati in jumatate nectarinele si asezati-le intr-un vas termorezistent.
Umpleti jumatatile cu unt; presarati deasupra lor zaharul si coaceti, fara capac, la putere mare timp de 3 minute sau pana cand se infierbanta.
Serviti-le calde cu un glob de inghetata in centrul fiecarei nectarine.

P.S. Le puteti servi si cu iaurt natur, indulcit cu miere ori frisca 😉

image_pdfPDF

Alte articole interesante pentru tine

9 comentarii

Daniela 11 septembrie 2011 - 00:06

Help, Laura!!! Ce trebuie oare sa fac sa nu mai mi se „dezumfle” blatul/checul/pandispanul ???? Dupa ce sting cuptorul, cum trebuie sa procedez? Las in continuare in cuptorul incins? Deschid un pic usa?? Multumesc anticipat pentru raspunsul tau!!! Mi se intampla asta fff des, la majoritatea blaturilor….

Raspunde
Iulia 8 septembrie 2011 - 19:39

Ce de retete aici la tine:D. Arata super toate si cu siguranta sunt delicioase! Super, super!

Raspunde
softnails 8 septembrie 2011 - 17:12

Atat de rapid! Imi place!

Raspunde
Amoush 7 septembrie 2011 - 19:36

imi plac foarte mult, mai ales ca ador nectarinele 😉

Raspunde
Laura 7 septembrie 2011 - 12:59

Foarte usor si delicios.
Voi incerca si eu. 😀
O zi de miercuri frumoasa!

Raspunde
Miha 7 septembrie 2011 - 11:00

Eiii… la astea deja inghit in sec. :))))

Raspunde
Federica 6 septembrie 2011 - 23:16

mmmmmmmmmmmmm..golosi!

Raspunde
adnia 6 septembrie 2011 - 22:32

cred si eu ca sunt extraordinare!

Raspunde
Haplea 6 septembrie 2011 - 20:28

Un desert simplu si delicios.Imi place.

Raspunde

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.