
Vreti sa va spun cat de rapid am preparat aceste spaghete cu sos si carne macinata, dragilor?! Foarte rapid!!!
Sosul acesta, cu care incerc sa va ademenesc acum 😛 , este cel mai rapid si cel mai delicios sos pentru paste, fie ele spaghete, melcisori, sau oricare alt „sortiment” care va place in mod deosebit.
L-am „inventat” din greseala, cand foamea ne dadea la toti tarcoale :)))
Am scos cateva linguri din pasta mea magica 😀 , le-am amestecat pe foc cu carne macinata, am mai adaugat una, alta, si ne-a fost gata cina!!!
Ingrediente:
- 400 g spaghete/alte paste
- 500 g carne macinata amestec
- 5, 6 linguri ulei masline sau floarea soarelui
- 10 linguri pasta de ardei cu rosii
- 500 ml bulion
- sare si piper, dupa gust
- 2, 3 catei de usturoi pisati sau praf de usturoi
- frunze tocate de patrunjel sau busuioc (optional)
- parmezan (optional)
Mod de preparare:
Se fierb pastele in multa apa cu sare; se scurg, se clatesc cu apa rece si se lasa la scurs.
Se incinge uleiul intr-o cratita incapatoare; se adauga pasta de ardei si rosii si se lasa la calit 2, 3 minute, la foc moderat.
Se adauga carnea si se amesteca bine. Se lasa la calit pana cand carnea isi schimba culoarea, dupa care se adauga bulionul.
Se sareaza, pipereaza, usturoiaza :P, dupa gust.
Se lasa pe foc, cu capac, timp de 30-35 de minute. Amestecati din cand in cand in mancare pentru a nu se prinde!
Cu putin inainte de a opri focul, adaugati verdeata.
Presarati parmezanul direct in farfurie 😛
Serviti cu pofta!!!!!
4 comentarii
stiu reteta e super dar eu mai adaugam si un pic de ceapa,ardei gras si niste cabanos ii da o aroma de afumat
Salut sunt nou pe site-ul asta , si pot sa spun ca reteta de paste am aincercato so mi-a iesit din prima incercare.O sa mai incerc si alte feluri de mancare.
Hummm…que aspeto maravilhosoooooo…adorei!
Beijinhos
rapid si delicios! notat pentru situatii de foame disperata!