Plaja Agios Ioannis, Riviera

0 comentarii

Astazi e numai despre balaceala!!!!! 😀 Despre bucuria de a fi una cu marea, de a imbratisa intreaga mare si de-a inota in apele ei limpezi, cu cele mai frumoase reflexe albastrii, adica despre Plaja Agios Ioannis, aflata la doar cativa km de Nikiti. Riviera Beach Bar a fost, din toata vacanta noastra in Grecia, cea mai „extravaganta” si minunata experienta: cele mai comode sezlonguri, cea mai grozava apa! Aici am inotat cel mai mult din toata vacanta…atat de mult, incat, la un moment dat, Cipi ne-a dat disparuti, pe mine si pe Bogdi…Bogdi facea snorkeling iar eu ma prosteam pe langa el (m-a intepat si un arici de mare, cu ocazia asta, hahaahh) si nu am realizat cat de mult ne-am indepartat si nici cat de repede a trecut timpul…  Asa ca, dupa ce ne-am primit resemnati mustruluiala (am mai scapat noi cateva priviri complice si chicoteli 😀 ), ne-am intors la cafelele noastre!!!!  A fost extraordinar de frumos!!!!

Riviera Beach Bar:

Spre sezlonguri:

Si desi am ajuns destul de devreme, pe la 10:00, abia am gasit o umbrela libera („umbrela” includea 2 sezlonguri si un fotoliu puf imens, aclamat si cucerit de Bogdi 😛 )…dar ne-am facut repede comozi:

Partea stanga a plajei era dominata de familiile cu copii 😀 …acolo erau hidrobicicletele si barcile cu motor care trageau dupa ele canapele gonflabile de apa, pline cu copii fericiti :

…iar partea dreapta ne-a ramas in intregime noua, mie si lui Bogdi :))

Mai ales ca am trecut de stanci, mult, muuult in dreapta, unde, pe-un pat de muschi, super alunecos, ne-am croit drum pana in micul golf „sapat” in piatra. Pana aici a venit Cipi dupa noi:

Doar pe burta puteai iesi de-acolo 😀 , taras-taras, peste scoici si arici de mare…iar Bogdi, dupa cum vedeti, si-a facut timp sa admire si fauna marina in timpul asta :)))

Ne-am distrat de minune!!!!!

image_pdfPDFimage_printPrint

Alte retete delicioase pentru tine

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.