Torturi de Craciun si revelion

8 comentarii

Si iata-ne ajunsi pe taramul fermecat al torturilor de Craciun 😀 , iar maine va fi cel al prajiturilor, si a altor minunatii dulci!!!!!
Cred ca am reusit sa le strang pe cele mai spectaculoase, si sper sa fie, toate, pe placul vostru.
Tortul „Om de zapada” nu l-am mai atasat, fiindca este desprins din tortul Ferrero-Rocher (cu link mai jos), si oricum vi l-am mai aratat si la categoria „Retete pentru copii de Craciun” .
Toate va stau la dispozitie, asa ca modificati-le dupa plac 🙂

 

„Tort-rulada” cu crema de iaurt si portocale: http://www.laurasava.ro/2011/04/23/tort-rulada-cu-crema-de-iaurt-si-portocale/  

Tort de sampanie, de anul nou: http://www.laurasava.ro/2008/01/03/tort-de-sampanie/

Tort Sacher: http://www.laurasava.ro/2011/04/21/tort-sacher/

Tort de ciocolata, aniversar: http://www.laurasava.ro/2009/10/21/tort-de-ciocolata-2/

Tort de trufe: http://www.laurasava.ro/2009/06/12/tort-de-trufe/

Tort Diplomat: http://www.laurasava.ro/2011/06/06/tort-diplomat/

Tort alb cu blat de nuci si coacaze: http://www.laurasava.ro/2007/12/06/tort-alb-cu-blat-de-nuci-si-coacaze/

Tort Raffaello: http://www.laurasava.ro/2011/05/18/tort-raffaello/

Tort de ciocolata si cafea: http://www.laurasava.ro/2011/05/31/tort-de-ciocolata-si-cafea/

Tort „Pasiune intunecata”: http://www.laurasava.ro/2010/10/16/tort-pasiune-intunecata/

Tort Mascarpone: http://www.laurasava.ro/2010/03/26/tort-mascarpone/

Tort de cafea: http://www.laurasava.ro/2009/11/03/tort-de-cafea/

Spirala de ananas: http://www.laurasava.ro/2009/02/20/spirala-cu-ananas/

Spirala de ciocolata cu crema ganache: http://www.laurasava.ro/2010/10/25/tort-spirala-de-ciocolata-cu-crema-ganache/

Tort cu trei feluri de ciocolata: http://www.laurasava.ro/2007/05/18/tort-cu-3-feluri-de-ciocolata/

Tort „Stele pe zapada”: http://www.laurasava.ro/2007/12/29/tort-stele-pe-zapada/

Tort de ciocolata si nuga (nutella): http://www.laurasava.ro/2007/03/01/tort-de-ciocolata-3/

Tort inimos de cafea si ciocolata: http://www.laurasava.ro/2007/10/16/tort-de-cafea-si-ciocolata/

Inima „picanta” cu zmeura: http://www.laurasava.ro/2009/03/12/tort-inima-picanta-cu-zmeura/

Tort Foret-Noire: http://www.laurasava.ro/2011/10/23/tort-foret-noire-cu-visine/

Tort etajat de cafea si frisca: http://www.laurasava.ro/2010/10/09/tort-etajat-cu-cafea-si-frisca/

Cupola „ninsa” de ciocolata: http://www.laurasava.ro/2008/05/26/cupola-ninsa-de-ciocolata/

Cupola Pina Colada cu crema de cocos: http://www.laurasava.ro/2007/03/23/tort-pina-colada/

Tort de piersici cu mure: http://www.laurasava.ro/2009/03/04/tort-de-piersici-cu-mure/

Tort de banane cu ciocolata: http://www.laurasava.ro/2008/02/27/tort-de-banane-si-ciocolata/

Tort de ciocolata cu bomboane Ferrero-Rocher: http://www.laurasava.ro/2007/12/06/tort-ferrero-rocher/

Tort inghetat de zmeura: http://www.laurasava.ro/2007/06/11/tort-inghetat-de-zmeura/

Tort de pere cu caramel de alune: http://www.laurasava.ro/2009/10/08/tort-de-pere-cu-caramel-de-alune/

Tort de nectarine cu frisca si zmeura: http://www.laurasava.ro/2011/09/08/tort-de-nectarine-cu-frisca-si-zmeura/

Tort de nectarine: http://www.laurasava.ro/2008/01/30/tort-de-nectarine/

Tort de iaurt cu nuga (nutella) si pere: http://www.laurasava.ro/2007/07/30/tort-de-kefir-cu-nuga-si-pere/

Tort de gutui cu crema de vin: http://www.laurasava.ro/2007/11/06/tort-de-gutui-cu-crema-de-vin/

Tort de struguri cu frisca: http://www.laurasava.ro/2009/10/15/tort-de-struguri-cu-frisca/

Tort de ciocolata cu banane: http://www.laurasava.ro/2007/11/11/tort-de-ciocolata-cu-banane/

Tort caramel: http://www.laurasava.ro/2010/05/21/tort-caramel/

Tort de ciocolata cu dulceata de cirese: http://www.laurasava.ro/2011/04/18/tort-de-ciocolata-cu-dulceata-de-cirese/

Tarta de ciocolata: http://www.laurasava.ro/2007/05/18/tarta-de-ciocolata/

Tarta rapida cu fructe: http://www.laurasava.ro/2010/10/18/tarta-rapida-cu-fructe/

Tort de clatite cu portocale cu sirop caramel: http://www.laurasava.ro/2007/02/27/tort-de-clatite-cu-portocale-si-caramel/

Cheesecake cu lichior de whisky si miere: http://www.laurasava.ro/2008/01/12/cheesecake-cu-lichior-de-whisky-si-miere/

Cheesecake cu branza si afine: http://www.laurasava.ro/2007/08/17/cheesecake-cu-afine-si-branza-de-vaci/

Va doresc spor la rasfoit :P, si poftaaaaa buna la degustarea de Craciun!!!! :))

image_pdfPDF

Alte articole interesante pentru tine

8 comentarii

Nicola Marian 2 decembrie 2014 - 08:22

Foarte frumos!

Raspunde
Olivia 15 februarie 2013 - 16:42

cum zicea cineva : OMG!!!:)) cand o sa le am timp sa le fac pe toate???:))) si cum sa aleg ordinea? ca imi vine sa le fac pe toate odata!!:D

Raspunde
florentina 28 decembrie 2012 - 18:45

sunt tote gustose si nici nu stiu pe care sal aleg pentru revelion papa

Raspunde
daniela s cake 16 decembrie 2011 - 21:25

Laura eu a-si spune ,,si iata-ne captivi(pt. ca sincer nu as evada niciodata de aici) pe taramul fermecat al torturilor de Craciun „si nu numai”…prajiturile ,aperitivele si toate retetele din meniul de sarbatori sunt extraordinare.In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru retetele tale minunate si pentru nemarginita ta dorinta de a impartasi cu noi cititori din experienta ta. Am facut dupa retetele tale,negreasa de post si prajitura de post cu foi de cartofi(de care declar ca m-am indragostit).Am incercat dea lungul timpului multe retete de net multe, au fost un fiasco,altora le-am adus imbunatatiri si am mers cu prepararea lor mai departe,dar cand tocmai ma hotarasem sa nu mai exprimentez retete de pe net am descopreta blogul tau.Am respectat intocmai retele tale desi sincer eram putin sceptica si … minune am descoperit niste prajituri extraordinare la care nu a trebuit sa modific nici macar o virgula din reteta.Felicitari draga mea ! voi alege pentru tortul de Craciun cu siguranta una dintre retetele tale si oricand voi pune in practica cu multa incredere retele tale minunate pentru ca sunt garantate. Iti doresc Sarbatori fericite si spor la lucru in continuare!

Raspunde
Andreea 15 decembrie 2011 - 21:25

Ah, ce de bunatati! Draga mea, te invit cu mare drag la Provocarea “Reteta mea de suflet pe anul 2011”! Haide sa impartasim cele mai frumoase si mai dragi moment ale anului 2011!
http://andreeachinesefood.blogspot.com/2011/12/provocare-reteta-mea-de-suflet-pe-anul.html
Pup!

Raspunde
Ionita Elena 15 decembrie 2011 - 18:36

Laura, m-ai bagat in ceata si mai mult…pur si simplu nu stiu pe care sa il aleg pentru masa de craciun..oscilez intre cel cu bomboane ferrero rocher si cel cu trei feluri de ciocolata…sunt absolut convinsa ca toate sunt divine….tocmai de aceea ma hotarasc si mai greu…te pup

Raspunde
smalldot 15 decembrie 2011 - 15:18

super!!

Raspunde
Dana Cristea 15 decembrie 2011 - 14:59

Toate arata minunat!!!!

Raspunde

Dă-i un răspuns lui Andreea Renunta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.