Tartine cu crema de sunca

[shashin type=”photo” id=”15297″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Astazi am pentru voi inca o idee de crema aperitiv, avand ca punct de pornire aceeasi crema cu unt, din care am facut si tartinele cu ficat (v-am spus eu ca optiunile sint nelimitate :P)

 

Ingrediente:

– o portie crema de baza pentru tartine
– 150 g. sunca
– sare, piper


Mod de preparare:
Se adauga la crema de baza sunca data de 3 ori prin masina de carne (eu am „mesterit-o”, din nou, cu mixerul meu vertical)
Se amesteca totul foarte bine si se ung felioare de paine rotunde, patrate, cum doriti.
Eu am pus pasta in spritul de ornat si m-am jucat un pic cu rezultatul final.
Tartine, deci, pentru toata lumea, in forma de floare 😛

[shashin type=”photo” id=”15296″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]