Sos rapid de rosii

Stiu ca e mai usor sa deschidem un borcan de sos cumparat din magazin cand pregatim paste ori pizza, dar cu siguranta e mai sanatos sa il facem, chiar noi, in casa 😉
Eu l-am facut cu ultimele rosii coapte din gradina si a iesit foarte gustos.
Cand va grabiti, deci, alegeti varianta asta 😉

Ingrediente:

– 250 g. rosii decojite
– 50 g. pasta de rosii sau bulion gros
– 2 lingurite parmezan
– 1/2 lingurita oregano
– 1/2 lingurita sare
– 1/4 lingurita piper

Mod de preparare:
Mixati bine ingredientele. Serviti imediat sosul peste pastele preferate sau pastrati-l la congelator, in tavita pentru cuburi de gheata, urmand sa-l folositi la nevoie.
E chiar grozav 🙂 …eu l-am folosit la ruladele de paste.

 
 

P.S. Puteti inlocui parmezanul cu branza sarata de oaie, rasa, evident 😛