Sandwichuri cu pasta de peste afumat

6 comentarii

Sandwichurile astea nu arata ele prea grozav (poze facute noaptea, la lumina becului :P) dar la gust sint fenomenale!!! 😉
Am folosit cea de-a doua jumatate de macrou afumat (pe prima am folosit-o aici) si am lasat deoparte, cu ocazia asta, prepararea micilor gustari sub a caror influenta (benefica, as zice :P) am cazut :))

Ingrediente:

– 1/2 file peste afumat (macrou/hering)
– 15o g. branza proaspata (de vaci)
– 1 lingurita hrean ras
– 2 lingurite capere (optional)
– 1 portocala
– 1 lingura frisca lichida sau smantana
– sare, piper
– zeama de lamaie
– 4 felii toast
– fire de marar proaspat


Mod de preparare:
Se cojeste portocala, iar pulpa fructului, ca si fileul de peste, se marunteste (mixerul de mana se pricepe de minune la asta :P). Se adauga branza, hrean, caperele bine scurse, sare si piper, frisca lichida si se amesteca totul foarte bine, pana se obtine o crema.
Se prajesc feliile de paine (in prajitorul de paine sau la cuptor) si se ung cu pasta de peste afumat.
Fiecare sandwich se taie apoi in sferturi si se aranjeaza pe o farfurie mare. Se orneaza cu felii subtiri de castravete si fire de marar si se servesc imediat.

P.S. Daca nu e destul de cremoasa compozitia, adaugati o lingura de smantana.

image_pdfPDFimage_printPrint

Alte retete delicioase pentru tine

6 comentarii

Laura`s Leckereien / Bunatatile Laurei 30 ianuarie 2011 - 23:03

Buna Laura!
Astazi am facut si eu in sfirsit acest pateu/crema.
PATEU DIN BRINZA CU FILE DE PESTE AFUMAT

Am variat putin reteta, dupa ingredientele care le-am avut in casa si a iesit foarte
“lecker=bun/-a” ;-)!!!
Multumesc mult pentru “idee, reteta si foto”!!!

Cu prietenie si respect
Laura S.

Raspunde
Iulia 21 ianuarie 2011 - 10:08

Eu cred ca sunt delicioase! Arata si foarte bine!

Raspunde
Mitinita 21 ianuarie 2011 - 02:06

foarte interesanta combinatia de ingrediente! o sa incerc si eu.

Raspunde
Beatrice 21 ianuarie 2011 - 00:38

Yummy,ce bunatate!Pupici.

Raspunde
Da & Mer 20 ianuarie 2011 - 23:18

O delicatesa!!

Raspunde
Laura`s Leckereien / Bunatatile Laurei 20 ianuarie 2011 - 21:26

Hallo Laura!
cum am spris si pe FB. o sa prepar si eu acesta crema/pateu , dar cu file de pastrav.
Sper sa iese tot atit de buna, cum zici ca aiesit a ta.
multumsc pentru reteta si sa va fie de bine!!!
Cu prietenie
Laura S.

Raspunde

Lasă un răspuns la Beatrice Renunta

Scrie rezultatul (atentie, daca ati stat mai mult pe aceasta pagina folositi butonul de reload de mai jos): *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.