2,K
Aceasta salata cu sunca si porumb este extrem de rapida si extrem de gustoasa, iar daca dintr-un motiv anume nu va place sunca, nu-i nimic, puteti folosi carne fiarta de pui sau curcan (din supa). Nici ouale nu sint obligatorii 😛
Ingrediente (pentru 2 persoane):
– 250 ml. iaurt
– 100 g. sunca
– 50 g. porumb fiert
– 4 oua de prepelita
– sare, piper
– marar
Mod de preparare:
Iaurtul se amesteca cu un praf de sare si piper. Se adauga marar tocat, sunca taiata fasii subtiri, porumbul bine scurs si ouale fierte, taiate pe jumatate.
Totul se amesteca usor si se serveste rece. Se poate orna cu felii de rosii sau frunze de salata.
6 comentarii
ouale sunt pt ornament ? sau trebuie bagate impreuna cu sunca,iaurtul si porumbul?
Rapid si sanatos! O voi increca cu siguranta.
Ce bine arata salatica asta. N-am mai mancat de mult timp oua de prepelita. Foarte buna trebuie sa fie!
n-am incercat niciodata oua de prepelita…oare cu oua normale nu se poate?
cred si eu ca e buna, dupa ingredientele folosite…Imi place mult!
Apetisanta salata,iar ingredientele im9i sunt toate pe plac!O zi buna !