Tartine cu crema de sunca

6 comentarii

Astazi am pentru voi inca o idee de crema aperitiv, avand ca punct de pornire aceeasi crema cu unt, din care am facut si tartinele cu ficat (v-am spus eu ca optiunile sunt nelimitate 😛 )

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Se adauga la crema de baza sunca data de 3 ori prin masina de carne (eu am „mesterit-o”, din nou, cu mixerul meu vertical).
Se amesteca totul foarte bine si se ung felioare de paine rotunde, patrate, cum doriti.
Eu am pus pasta in spritul de ornat si m-am jucat un pic cu rezultatul final.
Tartine, deci, pentru toata lumea, in forma de floare 😛

image_pdfPDF

Alte articole interesante pentru tine

6 comentarii

Olimpia 17 decembrie 2013 - 23:10

Buna Laura, am si eu o intrebare si anume cat timp se poate pastra aceasta crema la frigider ? Arata foarte bine si vreau sa o incerc si eu. atat pentru noi cat si pentru baietelul meu.

Multumesc.

Raspunde
Laura 3 martie 2011 - 15:01

Anonim, nu se mai adauga nimic in plus, deoarece sunca macinata se amesteca cu compozitia de baza pentru tartine (am pus link), care are si unt, si smantana…si tot ce-i trebuie pentru a rezulta o crema spumoasa si gustoasa 😛

Raspunde
Anonymous 3 martie 2011 - 09:52

buna laura am o intrebare daca nu te superi am o nelamurire la tartine cu crema de sunca sunca se macina dar nu se pune putin unt sau brizica ca sa iese pasta o omogena iti multumesc frumos sa ai parte numai de bucuri si multa sanatate si indepliniri sa faci cit mai multe aperitive gustoase prajituri si torturi bravu bravo

Raspunde
Oana 15 ianuarie 2011 - 19:20

Super idee! Arata grozav.

Raspunde
Anonymous 15 ianuarie 2011 - 19:13

Super! Arata grozav.

Raspunde
Federica 15 ianuarie 2011 - 00:00

mamma mia che bontà!!complimenti!un abbraccio!

Raspunde

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.