Rafi, cainele lui Bogdi

Rafi e cainele lui Bogdi. Si pentru ca e al lui, si si l-a dorit atat de mult, vom scrie povestea asta impreuna. Nu atat prin cuvinte, cat prin pozele pe care i le-am facut din momentul in care a intrat in curtea si sufletele noastre. Adica, de anul trecut. Imediat ce ne-am intors de la mare.

L-am intrebat pe Bogdi cu ce ar vrea sa incep si ce sa scriu despre Rafi dar a ridicat din umeri si-a zis: „Nu stiu…ca il iubesc!”. Ati observat cum pier cuvintele cand sintem fericiti?! Cum parca nu ne raman multe de zis?! Asa simtim si noi acum 🙂

Prima poza e facuta chiar in clipa in care l-am primit. Era o zi caniculara, iar drumul din Arad pana la noi l-a ametit cam rau pe pui (avea doar 6 saptamani). Dupa ce i-am dat, insa, un pic de apa si i-am udat blanita de-abanos, si-a revenit. Imi amintesc ca prima dezbatere din seara aia, dupa ce l-am tinut cu totii-n brate si l-am pupacit, a fost: cum sa ii punem numele??? Evident, Bogdi a avut marea onoare si l-a numit Raphael (dupa testoasa Ninja din desene :D). Acum e deja mare, si mult mai ascultator, dar a facut multe traznai la viata lui: ne-a „capsat” mainile, picioarele, obrajii, ne-a ros cu mare pofta papucii (si cand ne-am luat altii, i-a ros si pe aia :D), a distrus jumatate din colectia lui Bogdi de plusuri, incluzandu-l si pe celebrul Mignon (o sa fac o postare speciala cu toate plusurile lui Bogdi), a fugarit mate prin gradina, etc. Clasic!!!!!!!! :)))

Pentru mine, Rafitu, cum il alint, inseamna o mare bucurie, o alinare a unei rani mai vechi (am avut si eu un „lup”, pe nume Max, pe care l-am iubit nespus). De multe ori stau cu el pe balansoar si reusesc s-opresc tumultul gandurilor. Doar mangaindu-l. E extraordinar de anti-depresiv 🙂

Pentru Bogdi, Rafi e dragostea vietii lui (asa mi-a spus sa scriu). Si-l cred, fiindca il vad zi de zi pe Bogdi mai fericit, mai implinit, mai senin. E prietenul lui cel mai bun, cel mai sincer, cel mai devotat, care il iubeste neconditionat si nu il intreaba daca si-a terminat temele, sau cat mai are de gand sa stea in fata calculatorului cand afara e asa frumos ori alte chestii plicticoase :)))

Iata-l, asadar, pe Rafi, de cand era pui si pana mai ieri, cand m-a insotit la sedinta foto din gradina:

Aici, la tortul Minecraft, il puteti vedea sub forma de figurina de martipan 😀

Promit sa revin cu poze noi, salutare tuturor!!!