Prima mea reteta publicata :)

29 comentarii

Rozete cu carne si branza, despre aceasta reteta este vorba…de care, ori de cate ori am ocazia, va spun cat este de gustoasa si va invit s-o incercati… 😛

A aparut in minunata publicatie Apostolat in Tara Fagarasului” condusa cu mare daruire de Natalia Corlean, o femeie minunata, o preoteasa adevarata…si nu in ultimul rand -o prietena extraordinara pe care mi-am facut-o datorita acestei lumi virtuale a blogger-ilor 🙂

Ea mi-a facut o mare bucurie si onoare, acum in prag de sarbatori, incluzand reteta mea in cadrul frumoasei si mult-folositoarei ei publicatii, drept pentru care ii multumesc din tot sufletul!!!
Ii puteti vizita blogul la aceasta adresa: Daruind vei dobandi si veti vedea cat de repede se vor umple inimile voastre cu liniste si pace!
…iar toate numerele „Apostolatului” le puteti citi aici sau in format PDFaici
Sint extrem de fericita si nu voi uita niciodata marea surpriza facuta in prag de Craciun! 🙂

image_pdfPDF

Alte articole interesante pentru tine

29 comentarii

Laura 10 iulie 2009 - 12:36

Jacoooob, te pup!!! 🙂

Raspunde
Laura 10 iulie 2009 - 12:35

Narnia, iti multumesc si te felicit pentru ca ai spart gheata 😛 …si de-acum, ca mi-ai scris, te-astept oricand s-o faci din nou! 🙂
Sint super-incantata ca ai incercat rozetele si te pup pentru pontul cu ciupercile 😉
Pupici!!!

Raspunde
Narnia 27 mai 2009 - 14:04

Iti tot vizitam bogul, dar nu stiu de ce nu ti-am scris niciodata. Am facut-o si eu, cu ceva modificari, dupa preferintele familiei mele. Ne-a placut foarte mult si noua si musafirilor. Am repetat-o dupa o saptamana, am mai adaugat ceva ciuperci in umplutura, a fost la fel de buna.Multumesc pentru reteta asta.

Raspunde
Jacktels Kochbuch 25 mai 2009 - 11:37

pe Merit.

Rezeta este de Nota 10.

Raspunde
Andreea 25 august 2019 - 05:46

Geniala reteta! Este si pentru mine prima reteta facuta !

Raspunde
Laura 17 decembrie 2008 - 13:57

Irina draga, iti multumesc frumos!!! 🙂
Mare bucurie mi-a facut Natalia…

…hi, hi…Bogdi e ca Fat-Frumos din basme :)) …si el creste intr-o luna cat altii intr-un an! 😛
Te pupam!

Raspunde
Laura 17 decembrie 2008 - 13:54

Rodica, iti multumesc pentru invitatia la concurs! 🙂
Am sa intru la tine pe blog sa vad despre ce e vorba!
Te pup!

Raspunde
Laura 17 decembrie 2008 - 13:48

Lissa draga, nu arata cine-stie-ce dar iti multumesc pentru aprecieri! 🙂
…de gustoase sint gustoase tare! 😛
Te pup si eu!!!

Raspunde
Laura 17 decembrie 2008 - 13:46

Tavi, sint grozav de bune!!! …na, daca tot ti s-o facut pofta! :)))
…si daca ai fi stat mai aproape, ai fi fost invitat sa degusti o portie…maaare, maare!!! 😛
…si mai mult ca sigur si o praji! 🙂

Las’, altadata, cand ajungi prin TM 😉

Raspunde
Laura 17 decembrie 2008 - 13:38

Multi pupici, micul!!! 🙂
Nu-s deloc grozava eu la mancaruri, ca la noi in Banat se mananca foooarte simplu…da’ bun 😛 …adica supa, sarmale si friptura (cat mai multa carne!!! :D)
…dar de rozetele astea chiar sint mandra! :))
Mersi fain!!!

Raspunde
Laura 17 decembrie 2008 - 13:36

Carla, promit…ca de-acum inainte sa ma bazez pe instinctele tale! 😛
Chiar astazi vreau sa fac o portie de rozete, ca i-au placut mult si lui Bogdi 🙂
Te pupam amandoi!!!

Raspunde
Laura 17 decembrie 2008 - 13:32

Te puuup, Gargarita-gospodina!!! 🙂
…si sa fie! 😛

Raspunde
Laura 16 decembrie 2008 - 17:34

Mersi mult, Mirela!!!
Sint tare gustoase si satioase „rozetele” astea…sa le incerci o data pentru Maria, sa vezi ce mult au sa-i placa 🙂
Te pup!!!

Raspunde
Irina 16 decembrie 2008 - 10:34

felicitari!

(mai, cand s-a facut Bogdi asa de mare? 🙂 )

Raspunde
Rodica Botan 16 decembrie 2008 - 07:58

CONCURS…”Cele mai frumoase versuri de colind”
Colinzile vor fi adunate in articolul „Concurs”
Acolo veti gasi si regulile concursului.

Raspunde
Lissa's Cakes 15 decembrie 2008 - 14:14

Felicitari Laura!Reteta arata nemaipomenit de bine !
Te pup !

Raspunde
IMP_CAESAR_AVG 15 decembrie 2008 - 11:25

FELICITĂRI! Arată al naibii… de bine! dar oare ce gust are:-? .Eu cum sunt un pofticios (în domeniul dulciurilor şi prăjiturilor)şi aş mânca numai dulciuri, dacă ar după capul meu, simt că începe să-mi plouă în gură!

Raspunde
Micul 15 decembrie 2008 - 10:30

Felicitari Laura.Meriti din plin.
Ma bucur mult pentru tine.
Pupam pe Bogdi.

Raspunde
carla 15 decembrie 2008 - 01:00

Deci, pana la urma, ti-am spus eu, ca ajungi faimoasa..!!! :-))) Ma bucur ptr articolul respectiv.:) Arata bune rau rozetele!:-P Asteptam aparitii si in alte reviste…. Pup dulce si apasat pe Bogdi :-)))

Raspunde
Gargarita 15 decembrie 2008 - 00:59

Ce frumos!Multe, multe felictari si sper ca acesta sa fie doar inceputul aparitiilor in reviste.Pupici

Raspunde
mirela 14 decembrie 2008 - 23:30

Laura, felicitarile mele pentru reteta publicata. Arata senzational!

Raspunde
Laura 14 decembrie 2008 - 22:48

Gina draga, tu mi-ai demonstrat cel mai frumos ce „muza” de nadejde ti-am fost 😛 …cand ai facut minunatul tort de sampanie 🙂

Te pup dulce!!!

Raspunde
Laura 14 decembrie 2008 - 22:34

Iti multumesc frumos Ruxi pentru cuvintele frumoase si felicitari! 🙂
Inseamna mult pentru mine increderea pe care mi-o acorzi!
Va pup pe toate trei, mami si fetele frumoase!!!

Raspunde
Laura 14 decembrie 2008 - 21:16

Offf, Aliza, de cand tot vreau sa te felicit si eu pentru aparitia in revista Lumea Femeilor si iata ca nu am apucat…
…asa ca acum e momentul sa iti intorc felicitarile, pe care le-am primit cu atata drag de la tine 🙂
Te puuup!!!

Raspunde
Laura 14 decembrie 2008 - 20:53

Irina draga, te pup pentru felicitari! 🙂

Raspunde
Ginette 14 decembrie 2008 - 18:36

Woooowww, felicitari Laura si la cat mai multe retete publicate. Eu ma inspir foarte des din retetele tale si pot sa spun, cu mana pe inima, ca sunt minunate. Te pup !!!

Raspunde
Ruxel 14 decembrie 2008 - 18:01

Felicitari. De nenumarate ori ma inspir din retetele tale, si nu numai…

Raspunde
ISABELA 14 decembrie 2008 - 14:16

Laura iti inteleg fericirea 🙂 stiu cum e sa-ti vezi una dintre retete publicata intr-o revista .
Felicitari maxime, ma bucur nespus pentru tine.

Te pup!

Raspunde
Irina 14 decembrie 2008 - 09:07

Felicitari, Laura!

Raspunde

Dă-i un răspuns lui Jacktels Kochbuch Renunta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.