Piept de pui cu cascaval

4 comentarii

Ingrediente:

– piept de pui dezosat – 2, 3 bucati
– cascaval
– ulei
– sare, piper

Pieptii de pui se injumatatesc, se sareaza si pipereaza.
Se aseaza apoi intr-o tava de yena (sau in orice alta forma termorezistenta) si se pune ulei deasupra (ori de floarea soarelui ori de masline)
Se lasa la cuptor, pana se rumenesc, la foc moderat spre mic.
Cand sunt suficient de rumeniti, se adauga feliile de cascaval si se pipereaza din nou, cu piper alb.
Se dau din nou la cuptor pana cand cascavalul se topeste si imbraca bucatile de pui.
Folositi un cascaval tare.
Serviti cu garnitura preferata.

Reteta de la Michas

image_pdfPDF

Alte articole interesante pentru tine

4 comentarii

Laura 27 mai 2008 - 00:06

Marcela draga, ma bucur ca „te vad” 😛 …ce faci, mai esti in tara?
Sa incerci pieptul, ca-i fain 🙂

Bogdi are acum 3 ani si 8 luni, iubitul meu… e deja mare 😛
…si sa stii ca l-am pupat si il mai pup si maine, cum fac de fapt, in fiecare zi…de-un catralion de ori :))
Aici era maaare seic… 😀
Te pupam si noi pentru ca ne placi! 🙂

Raspunde
Marcela S. 23 mai 2008 - 14:47

Delicios!!! E pe lista mea de „to do things”; baietelul tau arata de milioane in poza asta! Pupa-l dulce din partea mea. Cati ani are?Te pup.

Raspunde
Laura 22 mai 2008 - 13:39

Edith, te puuuuup!!! In sfarsit sint (really) back! :)))
Am tot facut si-am tot facut la potoale dar n-am avut nici o secunda libera ca sa le postez… dar acum, asa insirate, sper sa va „inspire” 😛
Pieptutul asta cu cascaval e tare bun!…merita incercat!

Pup u back! 🙂

Raspunde
Edith 21 mai 2008 - 13:51

Lauraaaa is baaaack 🙂 Si a facut o multime de bunatati! 😛
Asta imi face cu ochiul, sigur o sa il incerc 🙂
Pup!

Raspunde

Dă-i un răspuns lui Marcela S. Renunta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.