2,K
Ingrediente:
– piept de pui dezosat – 2, 3 bucati
– cascaval
– ulei
– sare, piper
Pieptii de pui se injumatatesc, se sareaza si pipereaza.
Se aseaza apoi intr-o tava de yena (sau in orice alta forma termorezistenta) si se pune ulei deasupra (ori de floarea soarelui ori de masline)
Se lasa la cuptor, pana se rumenesc, la foc moderat spre mic.
Cand sunt suficient de rumeniti, se adauga feliile de cascaval si se pipereaza din nou, cu piper alb.
Se dau din nou la cuptor pana cand cascavalul se topeste si imbraca bucatile de pui.
Folositi un cascaval tare.
Serviti cu garnitura preferata.
Reteta de la Michas
4 comentarii
Marcela draga, ma bucur ca „te vad” 😛 …ce faci, mai esti in tara?
Sa incerci pieptul, ca-i fain 🙂
Bogdi are acum 3 ani si 8 luni, iubitul meu… e deja mare 😛
…si sa stii ca l-am pupat si il mai pup si maine, cum fac de fapt, in fiecare zi…de-un catralion de ori :))
Aici era maaare seic… 😀
Te pupam si noi pentru ca ne placi! 🙂
Delicios!!! E pe lista mea de „to do things”; baietelul tau arata de milioane in poza asta! Pupa-l dulce din partea mea. Cati ani are?Te pup.
Edith, te puuuuup!!! In sfarsit sint (really) back! :)))
Am tot facut si-am tot facut la potoale dar n-am avut nici o secunda libera ca sa le postez… dar acum, asa insirate, sper sa va „inspire” 😛
Pieptutul asta cu cascaval e tare bun!…merita incercat!
Pup u back! 🙂
Lauraaaa is baaaack 🙂 Si a facut o multime de bunatati! 😛
Asta imi face cu ochiul, sigur o sa il incerc 🙂
Pup!