Parfait de fructe
Eu am facut portie dubla de parfait de fructe, si bine am facut :)) E nemaipomenit de gustos si de racoritor!!!
Portia de struguri bate toate recordurile 😀
Ingrediente pentru 4 portii:- 250 ml. lapte
– 2 plicuri zahar vanilinat
– 6 galbenusuri
– 200 g. zahar
– 350 ml. smantana dulce pentru frisca
– 4 cl. rom
– 200 g. piersici din conserva
– 200 g. struguri albi
– 2 plicuri zahar vanilinat
– 6 galbenusuri
– 200 g. zahar
– 350 ml. smantana dulce pentru frisca
– 4 cl. rom
– 200 g. piersici din conserva
– 200 g. struguri albi
Mod de preparare:
Se da in fiert laptele cu zaharul vanilinat. Se bat galbenusurile cu zahar.
Se inglobeaza aici laptele fierbinte, dar nu clocotit. Se reduce focul la minim si se amesteca pana ce se ingroasa. Se amesteca in continuare pana se raceste:
Se inglobeaza frisca batuta si romul… eu n-am mai avut rom si am pus doar esenta: