Rosiile se taie rondele si se sareaza:
Ceapa si usturoiul maruntit se amesteca cu 2 linguri ulei, pesmet, oregano, putina apa (3-4 linguri), sare si piper. Compozitia se freaca bine pana devine moale, dar nu trebuie sa curga:
Rondelele de vinete se limpezesc cu apa, se sterg si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc (dureaza ceva chestia asta, asa ca inarmati-va cu rabdare :P)
Tapetati o tava cu vinetele prajite (nu o mai ungeti cu niciun fel de grasime, fiindca, veti vedea, rondelele de vinete vor musti de ulei :D)
Peste vinete se aseaza rondelele de rosii:
Se acopera apoi cu compozitia de pesmet si se da la cuptor 18-20 de minute, la foc potrivit:
Se serveste fierbinte, cum am facut noi :)) …ca prea mirosea bine, hi, hi…
…dar si rece e gustoasa 🙂
Sa o incercati neaparat!!! 🙂
1 comentarii
O nebunie! Noua ne plac vinetele in orice combinatie, iar datorita tie am descoperit ceva nou, combinatia cu pesmet. Felicitari pentru tot ce faci! Numai bine!