Laura Sava – un zambet frumos :)

[shashin type=”photo” id=”15638″ size=”large” columns=”max” order=”user” position=”center”]

Dragii mei, tocmai s-a lansat site-ul cesamananc.ro, o campanieĀ Sensodyne Prosmalt, o campanie dedicata protejarii smaltului dintilor la care am decis sa particip si eu. Nu de alta, dar macar asa sa imi mai spal pacatele fata de voi :D. Stiti voi despre ce vorbesc, despre zaharul si ciocolata prezente in retetele mele, care sint apetisante, e adevarat, dar care ne pot si ataca smaltul dintilor.
Nu cred ca sint multi cei care stiu faptul ca eu, ca profesie, sint tehnician dentar :P, si desi nu am profesat in acest domeniu, am facut treaba buna si am pretuit intotdeauna o dantura frumoasa si sanatoasa. Poate stiati deja, dar nu numai cariile pot ataca dintii, ci chiar si alimentele pe care le consumam, incluzand chiar si unele fructe (deci nu doar ciocolata de care eu, una, cam abuzez :D).

Pentru a atrage atentia asupra eroziunii acide, Sensodyne a creat un site:Ā www.cesamananc.ro, unde veti putea gasi unele dintre cele mai apetisante retete de pe blogurile culinare romanesti. Va invit, asadar, sa rasfoiti delicioasele retete, afland astfel si informatii utile despre protejarea dintilor.