Glazura de curmale

Cu riscul de a-mi pierde titlul de “regina prajturilor”, pe care, voi, dragilor, mai demult mi l-ati dat, vreau sa va anunt ca am picat in mreaja intinsa de vegaaani 😀 , si nu cred ca mai vreau sa ies vreodata!!! Ei, nici chiar asa, o sa “povestesc” in continuare cu zaharul, dar sunt atat de fericita ca am gasit o glazura de curmale, fara zahar, din doar trei ingrediente, sub inspiratia careia am reusit sa creez (dupa cateva mici teste si mai multe “sclipiri” culinare, scrijelite pe-o hartie 😛 ), formula prajiturii ideale, o prajitura fara niciun pic de zahar…pe care o sa v-o arat numaidecat :))

Cu glazura de curmale puteti orna mici prajiturele, ca muffins sau cupcakes, si puteti acoperi prajiturile sau torturile, de post sau nu 🙂

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Se amesteca in blender toate ingredientele.

Pur si simplu 😀