Feluri principale pentru mesele festive de sarbatori: Craciun si revelion :)

2 comentarii

Continuam seria „Retete culinare de Craciun si revelion” cu mancaruri pentru toate gusturile, zic eu…caci am inclus in „meniu” si retete cu carne de miel, pentru cei care nu consuma carne de porc.
Incepem, bineinteles cu supele si ciorbele, de nelipsit dintr-un meniu festiv, iar prima de pe lista este preferata mea ­čśŤ

1. Supa de gasca: 2011/01/supa-de-gasca.html

2. Supa de curcan/pui: 2011/01/supa-de-curcan.html

3. Supa de fazan: 2007/03/supa-de-fazan.html

4. Supa de rosii cu galuste: 2007/09/supa-de-rosii-cu-galuste-geomy.html

5. Supa cu galuste de paine: 2007/05/galuste-din-paine-adriana-nicoleta.html

6. Ciorba de perisoare: 2007/11/ciorba-de-perisoare-amalia-aa.html

7. Ciorba de inimi si pipote de pasare: 2010/10/ciorba-de-pipote-si-inimi-de-pasare.html

8. Ciorba „falsa” de burta: 2011/04/ciorba-falsa-de-burta.html

9. Ciorba radauteana: 2011/06/ciorba-radauteana.html

10. Ciorba de miel: 2010/04/ciorba-de-miel.html

11. Supa-crema de ciuperci: 2010/11/supa-crema-de-ciuperci.html

12. Supa-crema de conopida: 2010/03/supa-crema-de-conopida.html

13. Supa-crema de telina: 2010/11/supa-crema-de-telina.html

14. Supa-crema de gulie: 2011/11/supa-crema-de-gulie.html

15. Bors de peste cu bulion: 2011/11/bors-de-peste-cu-bulion.html

16. Papricas de pui: 2008/03/papricas-de-pui-cu-galuste-de-faina.html

17. Gulas de vita: 2008/03/papricas-de-pui-cu-galuste-de-faina.html

18. Pui la cuptor, in vas roman: 2010/09/pui-la-cuptor-in-vas-roman.html

19.Cartofi crocanti: 2010/09/cartofi-crocanti.html

20. Sarmale in vas roman: 2010/10/sarmale-in-vasul-roman.html

21.Ardei umpluti cu carne: 2011/08/ardei-umpluti-cu-carne.html

22. Pulpe de gasca cu morcovi: 2011/01/pulpe-de-gasca-cu-morcovi.html

23. Pulpe de gasca pe varza rosie: 2009/01/pulpe-de-gasca-pe-varza-rosie.html

24. Castraveti umpluti cu miel si spanac: 2009/09/castraveti-umpluti-cu-miel-si-spanac.html

25. „Turnulete”-musaca de vinete: 2009/09/musaca-de-vinete.html

26. Muschiulet de porc cu spanac in foitaj: 2007/05/muschi-de-porc-cu-spanac-in-foietaj.html

27. Rulada de porc cu sunca si cascaval: 2007/05/rulada-de-porc-cu-sunca-si-cascaval.html

28. Rulada de pui: 2008/02/rulada-de-pui-by-adriana-nicoleta.html

29. Copane de pui in crusta de cartofi: 2007/10/copane-de-pui-in-crusta-de-cartofi.html

30. Pulpe de pui „imbracate”: 2007/05/pulpe-de-pui-imbracate-tradusa-de.html

31. „Vulcan” de cartofi cu carne si lava de cascaval: 2007/05/vulcan-de-cartofi-cu-lava-de-carne-si.html

32. Pui picant „fried chicken”: 2008/02/fried-chicken-by-marci.html

33. Pasticio-lasagne de macaroane: 2007/08/lasagne-de-macaroane.html

34. Baeckeoffa: 2010/06/baeckeoffa.html

35. Chiftelute uriase: 2007/02/chiftelute-uriase.html

36. Budinca de orez cu cascaval si ficatei: 2007/02/budinca-de-orez-cu-cascaval-si-ficatei.html

37. Friptura de porc pe pat de varza acra, cu cartofi: 2007/12/cateva-poze-cu-masa-si-cu-felurile.html

38. Mancare de varza acra cu carne de porc: 2010/02/mancare-de-varza-acra-cu-carne-de-porc.html

39. Friptura de porc cu mere umplute si „banuti” de cartofi: 2007/02/meniu-principal.html

40. Medalioane cu sunca si sparanghel: 2007/06/meniu-principal.html

41. Pui Stroganoff: 2009/10/pui-stroganoff.html

42. Boeuf Stroganoff: 2010/01/boeuf-stroganoff.html

43. Boeuf Bourguignon cu taiteti: 2007/07/boeuf-bourguignon-cu-taitei.html

44. Crap la cuptor cu ghiveci de legume: 2010/12/crap-la-cuptor-cu-ghiveci-de-legume.html

45. Rulada de carne tocata: 2007/05/rulada-de-carne-tocata-paradis.html

46. Drob de miel (porc) in aluat: 2010/08/drob-de-miel-in-aluat.html

…si ar mai fi, dar nu vreau sa va zapacesc :))))
Revin cu alte idei numaidecat…dulci!!!!! ­čśŤ

image_pdfPDFimage_printPrint

Alte retete delicioase pentru tine

2 comentarii

Maria Tulvan 30 decembrie 2012 - 02:25

buna Laura,…nu cumva mai putea ajuta cu reteta pt curcan la cuptor…cu retelele tale imi ies toate super!….mersi mult si Sarbatori Fericite

Raspunde
Ramona Alina 11 decembrie 2011 - 00:43

Aratã totul ca acasã ( si eu sunt bãnãteancã:)) si mi-am adus si eu vas roman încoace, pregãtesc sarmale numai în el! felicitãri:)

Raspunde

Scrie un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.