Paine umpluta cu sunca la gratar
Nu stiu daca ati mancat vreodata paine umpluta cu sunca la gratar, dar daca nu ati facut-o, nu mai stati pe ganduri!!! Este ataaat de gustoasa!!! Mai ales cu o portie de cartofi copti si sos de usturoi π
Iar daca nu va puteti delecta cu ea afara, in propria curte sau gradina, va recomand varianta la cuptor: Paine umpluta la cuptor π
Ingrediente:
- 1 paine ( cca. 300 g)
- 2 rosii mari
- 125 g mozzarella
- sare, piper
- 75 g sunca feliata, fiarta sau afumata
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingurita otet balsamic
- 1/2 legatura busuioc
Mod de preparare:
Se curata usturoiul, se piseaza si se amesteca cu ulei. Painea se pune pe folie de Al. si se stropeste cu mujdei (puteti sa o impachetati si in hartie de copt, pe care o udati si o stoarceti usor):
Ne-a placut atat de mult painica asta, incat de-acum incolo va fi nelipsita de la urmatoarele gratare!!!
P.S. Daca considerati ca mai trebuie sa stea, mai lasati-o 5 minute.